wojtek-w6 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Drodzy forumowicze, Bardzo proszę o pomoc w odchwaszczeniu telefonu, kupiłem xiaomi redmi note 2 na Allegro z Polski. Wszystko niby ok, za wyjątkiem przeglądarki. System to miu 66.66.77.00 Za każdym razem po otwarciu przeglądarki przekierowuj adres na różne strony typu apxx, alliexpres, lub do sklepu aplikacji chińskich. Na chwilę pomogło wyrzucenie chroma. Opera działała poprawnie. Niestety przez moment. Próbowałem wszystkiego: restartu doi ustawień fabrycznych, ad blockerów antywirusów - skanują i nic. Proszę pomóżcie i wyjaśnicie w sposób dostępny, jestem już zdesperowany. Pozdrowienia
Acid Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Bierzesz MiFlash i orasz nim pole... znaczy pamięć. Wysłano z MI Note
piotr469 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Drodzy forumowicze, Bardzo proszę o pomoc w odchwaszczeniu telefonu, kupiłem xiaomi redmi note 2 na Allegro z Polski. Wszystko niby ok, za wyjątkiem przeglądarki. System to miu 66.66.77.00 Za każdym razem po otwarciu przeglądarki przekierowuj adres na różne strony typu apxx, alliexpres, lub do sklepu aplikacji chińskich. Na chwilę pomogło wyrzucenie chroma. Opera działała poprawnie. Niestety przez moment. Próbowałem wszystkiego: restartu doi ustawień fabrycznych, ad blockerów antywirusów - skanują i nic. Proszę pomóżcie i wyjaśnicie w sposób dostępny, jestem już zdesperowany. Pozdrowienia Masz jakiś chiński syf a nie system. Zainstaluj ROM miuipolska jak na użytkownika tego forum przystało Wysłane z mojego Redmi Note 2
Rekomendowane odpowiedzi