Jump to content

Xiaomi a Android 6.0

Didusieq

Recommended Posts

Samsung sam mówił, że S5 nie dostanie aktu do 6.0 więc ta lista jest "o kant d*py rozbić" ;-; po 2... Mi Note 2..., mogli jeszcze walnąć Mi5 i Mi6, a do tego Redmi 3 i Redmi Note 3, bo "być może się pokażą" ;-; Już lista która krążyła jakieś ~2mies temu była bardziej wiarygodna od tego co podają teraz...

No o czymś trzeba pisać, a że aktualnie pan android "pianka" jest na "topie" to co z tego, że troszku pozmyślają i narobią hype, do tego mieszając ludziom w głowach, że się tak wyrażę "hejs się musi zgadzać" :).

Dzięki takim listom urządzeń, niestety Acid, będziesz się chyba musiał przyzwyczaić do częstych pytań odnośnie Marshmallow dla urządzeń Xiaomi. Bo widzę, że lista dobrze miesza w głowach niektórym użytkownikom(nie tylko na forum) .

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

Niekiedy mam wrażenie, że ludzie nie kupują smartfonów po to, aby działały płynnie, sprawnie i długo, tylko po to, aby dostać jak najszybciej Androida Z i chwalić się tym przed znajomymi... Jakaś dziwna moda jest na "numerki"... i flagi Francji w awatarkach xD

• Like 1

Trudno. Nie mamy tyle mocy by edukować ludzie. Co z tego, że napiszemy posta na stronie, że numerek androida nie jest taki ważny. Post zginie w historii na stronie, a ludzie też nie czytają tylko tego forum i miuipolska.pl. Nie będę z tym walczył, że portale takie jak Android.com.pl przepisuja newsy by mieć reklamę. Tam się ludzie na Xiaomi nie znają więc nie weryfikuja czy ta lista jest prawdziwa czy nie. Ot przecież gizchina to napisało to muszą mieć rację :-P

Wysłano z MI Note

• Like 2

• 2 weeks later...
  • Acid locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...