Didusieq Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Dzisiaj pojawił się artykuł z informacją które telefony dostaną Androida 6. http://android.com.pl/news/51031-aktualna-lista-urzadzen-z-pewna-aktualizacja-do-androida-6-0-marshmallow/ Ciekawe że wśród Xiaomi nie ma najmłodszego dziecka - MI 4C. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
loader77 Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ta lista jest pewnie nie kompletna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Czyste spekulacje plus trochę informacji od producentów. Poza tym jak wszyscy wiemy często sami producenci nie dotrzymują obietnic. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Mi note 2? ;o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Ta telefon którego nie ma dostanie update Tapnięte z MI NOTE LTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Autorzy listy urządzeń wszystko lepiej wiedzą Podejrzewam, że znają też changelogi dla każdego telefonu z Marshmallow Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Samsung sam mówił, że S5 nie dostanie aktu do 6.0 więc ta lista jest "o kant d*py rozbić" ;-; po 2... Mi Note 2..., mogli jeszcze walnąć Mi5 i Mi6, a do tego Redmi 3 i Redmi Note 3, bo "być może się pokażą" ;-; Już lista która krążyła jakieś ~2mies temu była bardziej wiarygodna od tego co podają teraz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 A oni ciągle dodają urządzenia, heh Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Bo w zasadzie to pewnie jest lista pobożnych życzeń jakiegoś redaktora. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 No o czymś trzeba pisać, a że aktualnie pan android "pianka" jest na "topie" to co z tego, że troszku pozmyślają i narobią hype, do tego mieszając ludziom w głowach, że się tak wyrażę "hejs się musi zgadzać" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovic Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Dlatego jeśli już to wolę bajki z zagranicznych portali Niektórzy nasi nawet dobrze przetłumaczyć nie potrafią. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Android 6 będzie na Gemini (Mi5). Xiaomi miało dodać czytnik palców dopiero kiedy Android będzie miał to natywnie. I ma, właśnie od wersji 6. Wysłano z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didusieq Posted November 15, 2015 Author Share Posted November 15, 2015 Już MI4C jest na liście. Napisałem tutaj na forum dlatego że nie mam konta na tamtej stronie do skomentowania. Skoro jest to temat tylko do spekulowania będzie. Ewentualnie może ktoś coś będzie wcześniej wiedział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Jest na liście i co z tego? Chyba nie myślisz, że Xiaomi go tam umieścilo? Wysłano z MI Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Dzięki takim listom urządzeń, niestety Acid, będziesz się chyba musiał przyzwyczaić do częstych pytań odnośnie Marshmallow dla urządzeń Xiaomi. Bo widzę, że lista dobrze miesza w głowach niektórym użytkownikom(nie tylko na forum) . Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Niekiedy mam wrażenie, że ludzie nie kupują smartfonów po to, aby działały płynnie, sprawnie i długo, tylko po to, aby dostać jak najszybciej Androida Z i chwalić się tym przed znajomymi... Jakaś dziwna moda jest na "numerki"... i flagi Francji w awatarkach xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Trudno. Nie mamy tyle mocy by edukować ludzie. Co z tego, że napiszemy posta na stronie, że numerek androida nie jest taki ważny. Post zginie w historii na stronie, a ludzie też nie czytają tylko tego forum i miuipolska.pl. Nie będę z tym walczył, że portale takie jak Android.com.pl przepisuja newsy by mieć reklamę. Tam się ludzie na Xiaomi nie znają więc nie weryfikuja czy ta lista jest prawdziwa czy nie. Ot przecież gizchina to napisało to muszą mieć rację Wysłano z MI Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Spoko Acid, pomożemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 19 godzin temu, Nezumi napisał: (...) Androida Z(...) Po Androidzie Z nastąpi koniec świata. "Potwierdzone info" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 @up, Czyli jak nie zaktualizuje swojego telefonu do Androida Z, to uda mi się przeżyć?!?! Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
squirrelkuss Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 A nie możnaby podpiąć gdzieś takiego tematu z wytłumaczeniem? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 27, 2015 Share Posted November 27, 2015 Zamykam. Ewentualne dyskusje w nowym wątku: http://miuipolska.pl/forum/topic/7712-aktualizacja-androida-w-miui-od-xiaomi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts