slawkru Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tak. Postępowałem krok po kroku wg instrukcji powyżej
Pawliko Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 2 minuty temu, slawkru napisał: Tak. Postępowałem krok po kroku wg instrukcji powyżej Ok, sciagnij najnowszy muiu polska dla naszego modelu. Przenies go na telefon. Nastepnie wejdz w recorvery > Mount > Odznacz system. (Data i cache ma byc zaznaczone) Wroc do menu > Przejdz do wipe > Advenced wipe > zaznacz wszystko POZA INTERNAL STORAGE, i wykonaj wipe. Pozniej w glownym menu dajesz install i wybierasz zipa ktorego wczesniej wgrales na telefon.
slawkru Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zacząłem cały proces od nowa, ponieważ w momencie kiedy nie znalazłem Miui Polska zrobiłem reboot system i po odpaleniu miałem rom tylko po chińsku i po angielsku. Bez recovery.
Pawliko Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 18 minut temu, slawkru napisał: Zacząłem cały proces od nowa, ponieważ w momencie kiedy nie znalazłem Miui Polska zrobiłem reboot system i po odpaleniu miałem rom tylko po chińsku i po angielsku. Bez recovery. Robiles cokolwiek z tego co ci napisalem ? Czy leciales leb w leb z "oficjalnej instrukcji" ?
slawkru Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Poleciałem od początku wg instrukcji, a potem w recovery w advanced wipe zaznaczyłem opcje, które mi podpowiedziałeś Dzięki raz jeszcze
ZduneX25 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi