sidriel Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Cześć, Czy w Miui7 jest zaimplementowana blokada reklam? Jeżeli tak to w jaki sposób ją wyłączyć? Telefon kupiłem do pracy, w której miedzy innymi zajmuję się weryfikacją reklam na stronach mobilnych. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
patyczak Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Hmmm nie wiem czy jest wbudowana blokada reklam. U mnie na domyślnych ustawieniach MIUI pokazywały się reklamy dopóki nie zainstalowałem sobie AdAway.
sidriel Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Blokada musi być. Odpytania do systemów reklamowych w konsoli chrome ( ADB ) sypią błędami Connection Refused.. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
advcron Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Wydaje mi się że jest to zaszyte w pliku /system/etc/hosts 1
sidriel Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgadza się! Dziękuję za wskazówkę. Faktycznie jest przekierowanie domen adserwerowych na lokalny IP. Wyrzuciłem listę i reklamy wróciły. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi