Sabat Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Witam mam taki problem, że jak zadzwonię np. z play do t-mobile to zrywa połączenie. Tak samo na stacjonarny gdy zamawiałem pizze. Problem nie występuje gdy zadzwoniłem do mojej dziewczyny, która też jest w play. O co chodzi?? Pomocy Zaktualizowałem MIUI do najnowszej wersji i dalej to samo... Pomocy Edytowane 11 Listopada 2015 przez Sabat
Nezumi Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Jaki model? Być może jest to "zbieg okoliczności", a być może wina operatora.
Sabat Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Xiaomi redmi 2 pro wersja z 2gb ram z 213 na końcu. Połączenia zrywa gdy dzwonie do plusa, do t-mobile i na pizzerie.... Dziewczyna siedzi u mnie w pokoj dzwonię do niej (play) i działa. Zrobiłem aktualizację do softu i przywrócenie do ustawień fabrycznych i nie pomogło. Edytowane 11 Listopada 2015 przez Sabat
Nezumi Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 wersja 813 nie posiada pasma 900hz w WCDMA, prawdopodobnie zbieg okoliczności i zrywa połączenia akurat w takich momentach. Spróbuj połączyć telefon z 2G i zadzwonić, jeżeli dalej będzie zrywać to wina operatora, jeżeli będzie działać, to wina braku pasma 900hz.
Sabat Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Przed chwilą, Nezumi napisał: wersja 813 nie posiada pasma 900hz w WCDMA, prawdopodobnie zbieg okoliczności i zrywa połączenia akurat w takich momentach. Spróbuj połączyć telefon z 2G i zadzwonić, jeżeli dalej będzie zrywać to wina operatora, jeżeli będzie działać, to wina braku pasma 900hz. Dziwne bo wcześniej nie miałem takich problemów a dzwoniłem z tego samego miejsca... Z tego co pamiętam to próbowałem też 2g
Nezumi Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Przed chwilą, Sabat napisał: Dziwne bo wcześniej nie miałem takich problemów a dzwoniłem z tego samego miejsca... Z tego co pamiętam to próbowałem też 2g Możesz jeszcze spróbować wymienić kartę sim, niby też pomaga . Zrobisz to za free w każdym pkt. Play .
Sabat Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) 12 minut temu, Nezumi napisał: Możesz jeszcze spróbować wymienić kartę sim, niby też pomaga . Zrobisz to za free w każdym pkt. Play . Zaraz spróbuję na simce dziewczyny i się zobaczy co się będzie dziać Ufff spanikowałem, że to wina mojego telefonu ale przełożyłem kartę sim dziewczyny do mojego telefonu zadzwoniłem na t-mobile i działa nic nie rozłącza. A i miałem sieć 4g. Wcześniej próbowałem wszystkich sieci i zrywało. Przynajmniej najnowsze MIUI sobie wgrałem Edytowane 11 Listopada 2015 przez Sabat
ZduneX25 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi