Santos_Ramirez Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam mój telefon uległ awarii i wariują mi klawisze dotykowe (same się włączają, raz działają później przestają) i moje pytanie brzmi czy da rade systemowo wyłączyć te przyciski i włączyć na samym dole ekranu pasek z tymi przyciskami?
xbaker Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam mój telefon uległ awarii i wariują mi klawisze dotykowe (same się włączają, raz działają później przestają) i moje pytanie brzmi czy da rade systemowo wyłączyć te przyciski i włączyć na samym dole ekranu pasek z tymi przyciskami? Do tego potrzebny jest xposed, ktory jeszcze na naszym telefonie nie dziala tak jak powinien Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 24 minuty temu, xbaker napisał: Do tego potrzebny jest xposed, ktory jeszcze na naszym telefonie nie dziala tak jak powinien Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Bzdura, można to zrobić mieszając w plikach, tylko ja nie pamiętam co i jak zmieniać, musiałby się np. Zduniu wypowiedzieć, bo on podawał rozwiązanie, bodajże w Mi4...
xbaker Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 24 minuty temu, xbaker napisał: Do tego potrzebny jest xposed, ktory jeszcze na naszym telefonie nie dziala tak jak powinien Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Bzdura, można to zrobić mieszając w plikach, tylko ja nie pamiętam co i jak zmieniać, musiałby się np. Zduniu wypowiedzieć, bo on podawał rozwiązanie, bodajże w Mi4... Czekam. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 29 minut temu, xbaker napisał: Do tego potrzebny jest xposed, ktory jeszcze na naszym telefonie nie dziala tak jak powinien Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Klawisze funkcyjne tutaj masz np.
xbaker Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 29 minut temu, xbaker napisał: Do tego potrzebny jest xposed, ktory jeszcze na naszym telefonie nie dziala tak jak powinien Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Klawisze funkcyjne tutaj masz np. No ale do tego potrzeba xposed czy jakas alternatywna metoda jest tam opisana? Bo nie mam teraz jak spojrzec? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 2 minuty temu, xbaker napisał: Klawisze funkcyjne tutaj masz np. No ale do tego potrzeba xposed czy jakas alternatywna metoda jest tam opisana? Bo nie mam teraz jak spojrzec.? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka W build.prop bodajże trzeba coś pozmieniać, a raczej po prostu wyłączyć.
kulig007 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Cofnij się stronę wstecz(w podesłanym wątku) , tam podałem komendy w build.prop. Zobacz, może będą działać. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
DonMisiek Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam również u mnie pojawił się dziwny problem z klawiszami dotykowymi a mianowicie nie chcą przestać świecić. Ciągle swieca nawet gdy zamykalem w ustawieniach. Jakis pomysl Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi