gwalberg Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Tak się zastanawiam czy ten telefon ma w ogóle roota bo czasami sprawia wrażenie jakby nie miał, na pewno nie ma pełnego roota :/ Aplikacje nie pytają się o roota, choc do ich prawidłowego funkcjonowania potrzebny jest root. Nie ma opcji dodania roota w uprawnieniach. Chciałem odinstalować parę apk systemowych i nie mogę, może jakas rada jak dodać aplikację do pełnego roota? Następny problem; nie mogę dokonać aktualizacji przez "Aktualizacje" 1% idzie przez 5 minut, następnie aplikacja przestaje działać i chce się zamykać, jakieś rozwiązanie?
Nezumi Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zaktualizuj przez Recovery, Metoda nr. 2.
gwalberg Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Coś jest chyba z pobieraniem bo nie mogę pobrac przez kompa. Pokazuje mi że pobieranie skończy się za 9 godzin
Nezumi Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 1 minutę temu, gwalberg napisał: Coś jest chyba z pobieraniem bo nie mogę pobrac przez kompa. Pokazuje mi że pobieranie skończy się za 9 godzin Obciążone serwery, korzystaj z mirrora :).
gwalberg Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Zaraz sprawdzę. Co z tym dodawaniem apk do roota? Dwie apk w których jest możliwość dodania do root nie pokazują się w uprawnieniach "dostęp do root".
Nezumi Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Przed chwilą, gwalberg napisał: Zaraz sprawdzę. Co z tym dodawaniem apk do roota? Dwie apk w których jest możliwość dodania do root nie pokazują się w uprawnieniach "dostęp do root". Z tego co wiem musisz je najpierw włączyć, a następnie odpalić panel sterowania i dodać je do root, gdy są aktywne. Gdy są zamknięte jest to niemożliwe, ale pewny nie jestem, nie bawie się Rootem
gwalberg Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 Zaraz jeszcze raz sprawdzę. Co do Mirror, trochę jest lepiej, z 9 godzin, spadłem do 2godz pobierania. Chyba sobie dziś odpuszczę
zonee Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Zapomnij o chińskim root - do niczego się nie nadaje - zadowoleni tylko ci co nie używają ROOT-a. Sprawdzone na kilku telefonach z MIUI - niby masz root-a ale jak tylko byś chciał usunąć coś chińczykowi to już nie pozwoli Wróć do wersji stabilnej BEZ ROOT i sam wgraj SuperSU przez TWRP. https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=42335 Poczytaj tu: http://miuipolska.pl/forum/topic/7283-czy-pe%C5%82ny-root-w-miui-polska-titanium-backup/ Edytowane 9 Listopada 2015 przez zonee
gwalberg Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Wszystko już w porządku, piątkowa aktualizacja to poprawiła. Jak na razie nie mam problemu z dostępem do roota, mogę usnąć każdą apk.
Nezumi Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi