h6L2i Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Czy ktoś wie jak wskrzesić działanie GPS. Triggerem do kombinowania był wkurzający komunikat przy starcie jakiejkowliek apki wykorzystujacej GPS. Pojawiał siezawsze komunikat "wyszukiwanie GPS" lub "znaleziono GPS" i dodatkowo ikonka np. google maps lub endomondo. Zatem zawsze miaelm ikonki podwojnie danego programu. Wyłączyłem powiadomienia w tych apkach w ogóle i ....telefoni nie łapie fixa, właściwie to nawet nie znajduje żadnego satelity. Pojawia się ikonka GPS. W GPS tool widać, że nie znajduje ani jednego satelity. Moja wersja miui to 5.10.22 i do tej pory GPS działał i łapał fixa po niecałej sekundzie... czy ktoś wie co będzie rozwiązaniem tego problemu?
Piotr Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Gdzieś przesadziłeś w przełącznikach odmowy dostępu do gps
h6L2i Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Dzięki. Juz naprawiło się. Dzięki za pomoc Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi