foreverfree Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam. Od kilku tygodni mam problem z zapisem Apn dla swojej sieci. Obecnie jestem w Holandii i muszę dodać Apn zawsze ręcznie po wyjęciu karty,ewentualnie po zmianie romu. Nie można go nigdy zapisać. Rozwiązanie to przejście na wcześniejszą wersję, już nie pamiętam która i tam zapis, następnie aktualizacja do najnowszej. Może ktoś sprawdzić czy na tej wersji może dodać jaki kolwiek Apn i spróbować go zapisać. Pozdrawiam
ZduneX25 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Daj szczegóły to się doda ten apn do następnego romu.
foreverfree Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) APN: data.lycamobile.nl Nazwa użytkownika: lmnl Hasło: Plus Proxy: (puste) Port: (puste) MCK: 204 MNC: 209 Uwierzytelnianie typu: PAP APN type: (puste) Zobaczymy czy będzie dzialać, edytowalem plik anps config i niestety nic to nie dalo... Edytowane 5 Listopada 2015 przez foreverfree
fipa Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Mozna prpsic o dodanie apn dla aero2?
andrzej55 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dnia 5.11.2015 at 22:39, foreverfree napisał: APN: data.lycamobile.nl Nazwa użytkownika: lmnl Hasło: Plus Proxy: (puste) Port: (puste) MCK: 204 MNC: 209 Uwierzytelnianie typu: PAP APN type: (puste) Zobaczymy czy będzie dzialać, edytowalem plik anps config i niestety nic to nie dalo... Gdzie to wpisać, bo już się pogubiłem?
Rekomendowane odpowiedzi