marcinz Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Pochwalony.Tak mnie powitał dziś rano tel.Nic nie zmienialem nic nie instalowane, nic nie usuwane.Jednego dnia działa, innego nie.Da się coś zrobić z tym problemem (znaczy incallui)?Pozdrawiam
ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Zobacz może Ci się zachowanie pokryje z tym: http://miuipolska.pl/forum/topic/7122-51022-incallui-przestaje-działać-z-nagrywaniem-przy-połączeniach-z-poza-książki/#comment-92552
marcinz Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Sciagam z serwera (tego tutejszego), przez updater robie install, chwilę pokreci, potem wipe i już.
marcinz Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 updater sie u ciebie ta aplikacja nazywa czy aktualizacje? niby dobrze ale gdybys zrobil to samo z pod recovry to by bylo pewniej ja to jakos nie ufam tej aplikacji na rn2 U mnie się nazywa updater bo mam eng system.No nic, jakoś to przrboleje, może się naprawi.
marcinz Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 tzn. ze nie masz miui polska ? czy ze masz miui polska ale wolisz miec ustawiony jezyk angielski o O?Mam miui polska (to z tego forum tutaj) ale żyje poza pl i mam eng.
Rekomendowane odpowiedzi