Black_Shaggy Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Jakie są różnice pomiędzy oprogramowaniem udostępnianym na miui.com a tym na stronie miuipolska.pl? Czy oprogramowanie z miui.com jest jakkolwiek gorsze od tego na miuipolska.pl? Mam tu na myśli polską wersję językową.
loader77 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Trochę czytam na ten temat i też podpinam się pod pytanie. Mam SE Neo V i tam przy wgrywaniu customów/kerneli różne rzeczy się działy a to coś nie działało albo było zbugowane, a to można było podkręcić procka itp. Czy miui polska to custom rom? Jaka jest różnica między tym co z fabryki wychodzi a mp? Czytałem że oryginał fabryczny i mp to praktycznie to samo tylko porządnie spolszczone ale mimo to ciekawią mnie te różnice.
Acid Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 A byliście na stronie w ogóle? Polecam. Tam jest napisane co i jak i jakie różnice.http://miuipolska.pl/o-romie-miuipolska/ Wysłano z MI Note
ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Wątek został przeniesiony przez moderatora z działu Aktualizacje MIUI do działu Kosz.
Rekomendowane odpowiedzi