Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Czy ktoś ma oprócz mnie, problem z farbującą tylną klapką ? Od noszenia w kieszeni spodni przybiera różowy kolor na bokach , za miesiąc pewnie zrobi się fioletowy. Mam telefon dopiero 2 tygodnie, a klapka to chyba najgorsza rzecz w tym telefonie, jakościowo jest po prostu fatalna. (uprzedzę, inne telefony nie miały takiego problemu)

Czy można do tego kupić jakąś dobrą jakościowo klapkę, żaden pokrowiec bo wszystko zwiększa wielkość. Coś w ten deseń http://allegro.pl/skorzane-etui-klapka-plecki-xiaomi-redmi-note-2-i5736139183.html chociaż w tym modelu obramowanie jest strasznie brzydkie :( 

Próbowałem to czyścić pastą, alkoholem i płynem do sprzętu, jak jest różowe tak zostało.... może ktoś z tym walczył ? 

Opublikowano

Kupowałem u pewnego sprzedawcy, znajomy także ma oryginał tylko nosi w pokrowcu, obydwie klapki są identyczne. 

Klapa się nie wyciera, tylko ta "guma" zbiera kolory których nie da się wyczyścić. 

Opublikowano

Ja też noszę bez niczego i pisałem już w innym temacie, że boki się "polerują" ( już nie są matowe :D ) i nabierają koloru spodni (u mnie szaroniebieski). Po myciu cifem zszedł niebieskawy odcień ale mimo to są lekko szare. Dla innych ludzie niezauważalne. Btw. telefon mam 2 miesiące prawie więc, nie aż tak szybko.

Opublikowano

obym sie mylil ale te klapki nie sa warte zlamanego dolca ; o kiepski lamiacy sie plastik a ta skore to pewnie jest przylepiona dwustronna tasma :P

Jeszcze nie wiem, bo nie przyszła dziś :( Jutro ma byc na pewno, wiec zobacze, znajoma ma i chwali (póki co) :D Oby tylko nic nie skrzypiało, bo jestem bardzo na to wyczulona i dało się potem normalnie ściągnąć nie jak inne :D

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...