Rafik Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Witam serdecznie,Czy ktoś ma oprócz mnie, problem z farbującą tylną klapką ? Od noszenia w kieszeni spodni przybiera różowy kolor na bokach , za miesiąc pewnie zrobi się fioletowy. Mam telefon dopiero 2 tygodnie, a klapka to chyba najgorsza rzecz w tym telefonie, jakościowo jest po prostu fatalna. (uprzedzę, inne telefony nie miały takiego problemu)Czy można do tego kupić jakąś dobrą jakościowo klapkę, żaden pokrowiec bo wszystko zwiększa wielkość. Coś w ten deseń http://allegro.pl/skorzane-etui-klapka-plecki-xiaomi-redmi-note-2-i5736139183.html chociaż w tym modelu obramowanie jest strasznie brzydkie Próbowałem to czyścić pastą, alkoholem i płynem do sprzętu, jak jest różowe tak zostało.... może ktoś z tym walczył ?
d3tr0 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 większość używa jednak etui, a to oryginalna klapka z ciekawości ? bo są podróbki i może ci się trafiła
lukzar Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Ja kupiłem coś takiego:http://www.ebay.pl/itm/For-XiaoMi-Redmi-Note2-New-Hybrid-Rugged-Shockproof-Armor-KickStand-Case-Cover-/361407100543?var=&hash=item54258ab67f:m:mHagoex7Kt-VSW5Iud7gIDQCzekam na przesyłkę, dam znać czy to coś warte:)
d3tr0 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 chodziło mi o klapkę którą masz z telefonem, że może dali ci zamiennik który jest kiepskiej jakości dlatego ci się tak wyciera
Rafik Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Kupowałem u pewnego sprzedawcy, znajomy także ma oryginał tylko nosi w pokrowcu, obydwie klapki są identyczne. Klapa się nie wyciera, tylko ta "guma" zbiera kolory których nie da się wyczyścić.
Cichq Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Ja też noszę bez niczego i pisałem już w innym temacie, że boki się "polerują" ( już nie są matowe ) i nabierają koloru spodni (u mnie szaroniebieski). Po myciu cifem zszedł niebieskawy odcień ale mimo to są lekko szare. Dla innych ludzie niezauważalne. Btw. telefon mam 2 miesiące prawie więc, nie aż tak szybko.
Veronique228 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Miałam podobnie wcześniej, zamówilam sb teraz takiego rodzaju klapkę http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1RgZPGpXXXXXSaXXXq6xXFXXXq/205092781/HTB1RgZPGpXXXXXSaXXXq6xXFXXXq.jpgDziś powinna dojśc, więc jestem ciekawa jak sie dopasuje do telefonu i czy też ta "skóra" bedzie się niszczyć Edytowane 28 Października 2015 przez Veronique228
Veronique228 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 obym sie mylil ale te klapki nie sa warte zlamanego dolca ; o kiepski lamiacy sie plastik a ta skore to pewnie jest przylepiona dwustronna tasma Jeszcze nie wiem, bo nie przyszła dziś Jutro ma byc na pewno, wiec zobacze, znajoma ma i chwali (póki co) Oby tylko nic nie skrzypiało, bo jestem bardzo na to wyczulona i dało się potem normalnie ściągnąć nie jak inne
Rekomendowane odpowiedzi