Skocz do zawartości
  • 0

deinstalacja motywów mi note

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

8378e3b58332302b5795fa5dc150d849.jpg

Przy założeniu że w każdym telefonie z Miui v7 jest tak samo to po prostu wejdź w dany motyw i przesuń go do góry.

Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Ok, motyw usuwa sie, ale po ponownym uruchomieniu telefonu znów mam wszystkie pobrane motywy, po kazdym usunięciu znów powracają, nie da sie usunąć trwale?

• 0
Opublikowano

U mnie lecą trwale. Jeszcze żądny nie wrócił ale ja mam port z china dev a Ty global od miuipolska więc pewnie Acid będzie wiedział więcej.

• 0
Opublikowano

nie mam slotu sdcard, a w download nie ma opcji plików mtz, nie wiem gdzie tego szukać, czy ktoś może napisać krok po kroku jak to zrobic? jestem nowy w temacie , telefon mam od kilku dni i dopiero opanowuję Miui, który notabene jest świetny

• 0
Opublikowano

To jest emulowane przez system... Więc taką lokację na pewno masz z tym że w stockowym menadżerze plików idziesz telefon MIUI/(reszta jak podał ZduneX)

Tapnięte z Mi Note

• 0
Opublikowano

U mnie jest

9689a37033255d3992275ba42c043d44.jpg

Wystarczy włączyć pokazywanie ukrytych plików.

Ps:ja też nie mam karty SD ale to w takim przypadku bez znaczenia ;)

• 0
Opublikowano

nie umiem właczyć menagera plików, w pliku menadżer nie ma żadnych opcji, proszę napiszcie dokładnie jak to zrobić na mi note, przepraszam za uciążliwość, ale nie znam jeszcze systemu i wszystkich opcji, jak wchodzę w telefon to nie ma tam żadnych opcji do wykonania tych czynności.

co to jest stockowy menadzer muszę odinstalować Miui polska i robić to w oryginalnym systemie?

Dla kogoś kto od dłuższego czasu używa Miui to wszystko jest proste, dla mnie niestety jeszcze nie

Acid , bardzo prosze wytłumacz jak laikowi jak odinstalować te motywy?

Instrukcja pobrania Miui Polska była napisana wzorcowo, nawet przedszkolak by zainstalował,ale ja nie rozumie tłumaczenia uzytkowników, bo nie mam w telefonie takich opcji jak opisali, przeglądnałem cały system

• 0
Opublikowano

Wchodzisz w aplikację Pliki. Jest to stockowy menadżer plików dla MIUI. Klikasz w nim na Ikonę Telefon (ta z kółkiem który pokazuje zajętość pamięci. Jak już klikniesz to pojawią ci się katalogi. Klikasz na trzy kropki w prawym górnym rogu. Z opcji wybierasz "pokaż ukryte pliki i katalogi". Teraz na liście z katalogami szukasz folderu o nazwie MIUI i klikasz na niego. W nim prócz innych folderów jest też folder "theme" a w nim  folder .download czyli ten którego zawartość Cię interesuje.

• 0
Opublikowano

W aplikacji Pliki nie mam mozliwości klikania w cokolwiek, pokazuje tylko informacje o aplikacji, nie ma w niej zadnych ikon, niema również 3 kropek, proszę o wskazanie innego sposobu, dziękuje bardzo

• 0
Opublikowano

Próbowałem odinstalować z poziomu komputera, wykasowałem pliki MTZ z folderu theme, po ponownym właczeniu telefonu znów wróciły,spory bład programu brak mozliwości odinstalowania pobranych aplikacji, zróbcie coś z tym, to karygodne

• 0
Opublikowano
W aplikacji Pliki nie mam mozliwości klikania w cokolwiek, pokazuje tylko informacje o aplikacji, nie ma w niej zadnych ikon, niema również 3 kropek, proszę o wskazanie innego sposobu, dziękuje bardzo

2fbbe6312bbcb9f95c9f6d011c8c9208.jpg

Środek screena. Napis telefon obok ikonki z zajętością pamięci ( szare koło z pomarańczowym wypełnieniem.

64e6e5706b837a48e68d0953a9c6f61e.jpg

Prawy górny róg ( 3 kropki)

358f351d638641a623f5b879c67dadd1.jpg

Pokaż ukryte pliki.

Żeby nie było że sobie ubzdurałem ;)

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...