jasiuc56 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Proszę o informacje jak odistalować pobrane motywy w mi note, dziękuję i pozdrawiam wszystkich
0 fyme Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Przy założeniu że w każdym telefonie z Miui v7 jest tak samo to po prostu wejdź w dany motyw i przesuń go do góry. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka
0 jasiuc56 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Ok, motyw usuwa sie, ale po ponownym uruchomieniu telefonu znów mam wszystkie pobrane motywy, po kazdym usunięciu znów powracają, nie da sie usunąć trwale?
0 fyme Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 U mnie lecą trwale. Jeszcze żądny nie wrócił ale ja mam port z china dev a Ty global od miuipolska więc pewnie Acid będzie wiedział więcej. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka
0 ZduneX25 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 /sdcard/MIUI/themes/.download usuwasz pliki mtz, ot taki bug miui.
0 jasiuc56 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 nie mam slotu sdcard, a w download nie ma opcji plików mtz, nie wiem gdzie tego szukać, czy ktoś może napisać krok po kroku jak to zrobic? jestem nowy w temacie , telefon mam od kilku dni i dopiero opanowuję Miui, który notabene jest świetny
0 Eru Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 To jest emulowane przez system... Więc taką lokację na pewno masz z tym że w stockowym menadżerze plików idziesz telefon MIUI/(reszta jak podał ZduneX)Tapnięte z Mi Note
0 fyme Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 U mnie jest Wystarczy włączyć pokazywanie ukrytych plików. Ps:ja też nie mam karty SD ale to w takim przypadku bez znaczenia Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka
0 jasiuc56 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 nie umiem właczyć menagera plików, w pliku menadżer nie ma żadnych opcji, proszę napiszcie dokładnie jak to zrobić na mi note, przepraszam za uciążliwość, ale nie znam jeszcze systemu i wszystkich opcji, jak wchodzę w telefon to nie ma tam żadnych opcji do wykonania tych czynności. co to jest stockowy menadzer muszę odinstalować Miui polska i robić to w oryginalnym systemie? Dla kogoś kto od dłuższego czasu używa Miui to wszystko jest proste, dla mnie niestety jeszcze nie Acid , bardzo prosze wytłumacz jak laikowi jak odinstalować te motywy?Instrukcja pobrania Miui Polska była napisana wzorcowo, nawet przedszkolak by zainstalował,ale ja nie rozumie tłumaczenia uzytkowników, bo nie mam w telefonie takich opcji jak opisali, przeglądnałem cały system
0 fyme Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Wchodzisz w aplikację Pliki. Jest to stockowy menadżer plików dla MIUI. Klikasz w nim na Ikonę Telefon (ta z kółkiem który pokazuje zajętość pamięci. Jak już klikniesz to pojawią ci się katalogi. Klikasz na trzy kropki w prawym górnym rogu. Z opcji wybierasz "pokaż ukryte pliki i katalogi". Teraz na liście z katalogami szukasz folderu o nazwie MIUI i klikasz na niego. W nim prócz innych folderów jest też folder "theme" a w nim folder .download czyli ten którego zawartość Cię interesuje.
0 jasiuc56 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 W aplikacji Pliki nie mam mozliwości klikania w cokolwiek, pokazuje tylko informacje o aplikacji, nie ma w niej zadnych ikon, niema również 3 kropek, proszę o wskazanie innego sposobu, dziękuje bardzo
0 jasiuc56 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Próbowałem odinstalować z poziomu komputera, wykasowałem pliki MTZ z folderu theme, po ponownym właczeniu telefonu znów wróciły,spory bład programu brak mozliwości odinstalowania pobranych aplikacji, zróbcie coś z tym, to karygodne
0 Eru Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Że kto co ma z czym zrobić? Toć tutaj nikt dla Xiaomi nie pracuje Tapnięte z Mi Note
0 fyme Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 W aplikacji Pliki nie mam mozliwości klikania w cokolwiek, pokazuje tylko informacje o aplikacji, nie ma w niej zadnych ikon, niema również 3 kropek, proszę o wskazanie innego sposobu, dziękuje bardzoŚrodek screena. Napis telefon obok ikonki z zajętością pamięci ( szare koło z pomarańczowym wypełnieniem. Prawy górny róg ( 3 kropki) Pokaż ukryte pliki. Żeby nie było że sobie ubzdurałem Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka 1
0 jasiuc56 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Bardzo dziękuję Fyme za pomoc, wgrałem menadżera plików firmy CM i problem rozwiazałem , jeszcze raz dzięki, pozdrawiam wszystkich
0 ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
jasiuc56
Proszę o informacje jak odistalować pobrane motywy w mi note, dziękuję i pozdrawiam wszystkich
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi