wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Czy da sie aby powiadomienia zewsze byly rozwiniete. Tak bylo na androidzie w htc. Teraz musze szczypac ekran by je rozwinac.Nie wspomne ze na ekranie blokady wcale sie nie da rozwinac. Chyba ze mozna?
0 harpii Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Ustawienia>Powiadomienia>rozwiń na ekranie blokady Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
0 wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Mam to włączone ale to nic nie daje - na pewno nie rozwija. U Ciebie sa rozwiniete?Od razu zapytam co to jest za opcja ktora tez tam jest Pokaz powiadomienia o zrzucie - mam ja wylaczone.Ustawienia>Powiadomienia>rozwiń na ekranie blokadyw/g sprawdziles czy to dziala. Bo chyba nie to nie dziala lub robi cos zupelnie innego http://en.miui.com/thread-86455-1-1.html Szczegolnie ze wszelkie inne Andoridy to juz maja od dawna ;( cytujac: "All ROMS since Android 4.2. Now especially in Lollipop.CyanogenMod related ROMS, other variants. AOSP, AOKP all has expanded notifications.Lollipop implements a great Lockscreen notification system but it is possible in KitKat ROMS as well." Edytowane 25 Października 2015 przez wyzwolenia
0 skubi07 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi... u mnie normalnie przy zaznaczonej opcji "rozwiń na ekranie blokady" moge wysunąć belke powiadomień. Na pulpicie belka tak samo sie rozwija. Gdy nie mam powiadomień otwiera sie zakładka z przełącznikami, a gdy jakieś sie znajdują to otwierają sie powiadomienia. Wszystko działa jak należy. Opcja pokaż powiadomienia o zrzucie służy do wyświetlenia powiadomienia gdy zrobisz screenshota.
0 wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Juz tlumacze. Zobacz na ten link http://en.miui.com/thread-86455-1-1.htmlPierwszy screen z Whasapp - tak mi sie pokazuje na ekranie blokady oraz na notification.Na notification da sie przez szczypanie rozwinac jak na 2 ekranie - ale nie jest to wygodne ... co zreszta opisano w linku. Ty twierdzisz ze jest tak u Ciebie ze od razu masz bez szczypania rozwiniete? Czyli jak na srodkowym ekranie?Jaki masz build? Moze do tego wina? U mnie na najnowyszm MIUI jest jak opsialemCzy to juz teraz jest jasne?
0 GrzeSek Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 W MIUI tego po prostu nie wprowadzono. Nie ma i nie będzie tego. W androidzie jest to od dawna, a Xiaomi tego nie wprowadziło do dzisiaj to już tego nie wprowadzi.Ekran blokady jest motywem, więc nie może być nawet takich powiadomień jak w innych androidach.
0 skubi07 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Juz tlumacze. Zobacz na ten link http://en.miui.com/thread-86455-1-1.htmlPierwszy screen z Whasapp - tak mi sie pokazuje na ekranie blokady oraz na notification.Na notification da sie przez szczypanie rozwinac jak na 2 ekranie - ale nie jest to wygodne ... co zreszta opisano w linku. Ty twierdzisz ze jest tak u Ciebie ze od razu masz bez szczypania rozwiniete? Czyli jak na srodkowym ekranie?Jaki masz build? Moze do tego wina? U mnie na najnowyszm MIUI jest jak opsialemCzy to juz teraz jest jasne? Dobra już rozumiem Nie ogarnąłem po prostu że chodzi ci o nowy typ powiadomień wprowadzony przez google z icsem. Myślałem że chodzi ci o rozwijanie samej belki systemowej A co do tego rozwijania to jest dokąldnie jak kolega @GrzeSek napisał. Z niewiadomych przyczyn xiaomi po prostu nie wprowadziło tego do miui i jedynym wyjściem jest szukanie jakiegoś moda na to.
Pytanie
wyzwolenia
Czy da sie aby powiadomienia zewsze byly rozwiniete. Tak bylo na androidzie w htc. Teraz musze szczypac ekran by je rozwinac.
Nie wspomne ze na ekranie blokady wcale sie nie da
rozwinac. Chyba ze mozna?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi