wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Jak dodac kontakt (oddzielnie SMS, email, telefon) na home? Na ta chwile udalo mi sie wylacznie kontakt z telefonem. Te gadgety w MIUI sa jakos dziwnie zrobione - w HTC bylo prosciej.
0 ZduneX25 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Chyba już nie ma możliwości dodać ikonki z SMS, można tylko do dzwonienia.
0 wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 ała jakie ograniczenie straszna lipa. Najgorsze ze moj widget z touchdown nie dziala w miui wcale - ten od kontaktow. MIUI pokazuje pazuryMacie jakies obejscie tego problemu przez inne widgety?Dzieki za inforamcje
0 ZduneX25 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Na pewno są w play store jakieś widgety, ja mam przykładowo apke od gestów, którymi mogę wykonywać połączenia albo otwierać wątki smsowe z wybranymi wcześniej osobami. 1
0 wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 jak sie nazywa ta apka? Mam takie cos od google ale nie wiem czy to masz na mysli?
1 ZduneX25 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.conduction.swipepad.android 1
Pytanie
wyzwolenia
Jak dodac kontakt (oddzielnie SMS, email, telefon) na home? Na ta chwile udalo mi sie wylacznie kontakt z telefonem.
Te gadgety w MIUI sa jakos dziwnie zrobione - w HTC bylo prosciej.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi