wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Jak dodac kontakt (oddzielnie SMS, email, telefon) na home? Na ta chwile udalo mi sie wylacznie kontakt z telefonem. Te gadgety w MIUI sa jakos dziwnie zrobione - w HTC bylo prosciej.
0 ZduneX25 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Chyba już nie ma możliwości dodać ikonki z SMS, można tylko do dzwonienia.
1 ZduneX25 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.conduction.swipepad.android 1
0 wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 ała jakie ograniczenie straszna lipa. Najgorsze ze moj widget z touchdown nie dziala w miui wcale - ten od kontaktow. MIUI pokazuje pazuryMacie jakies obejscie tego problemu przez inne widgety?Dzieki za inforamcje
0 ZduneX25 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Na pewno są w play store jakieś widgety, ja mam przykładowo apke od gestów, którymi mogę wykonywać połączenia albo otwierać wątki smsowe z wybranymi wcześniej osobami. 1
0 wyzwolenia Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 jak sie nazywa ta apka? Mam takie cos od google ale nie wiem czy to masz na mysli?
Pytanie
wyzwolenia
Jak dodac kontakt (oddzielnie SMS, email, telefon) na home? Na ta chwile udalo mi sie wylacznie kontakt z telefonem.
Te gadgety w MIUI sa jakos dziwnie zrobione - w HTC bylo prosciej.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi