pevk Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Witam. Głośniczek rozmów (earpiece) przestał działać, robiłem testa, na pewno wina hardware. Znalazłem podobny problem na forum i ktoś sugerował, że pasować może głośnik od innego modelu. Teraz pytanie, wie może ktoś od jakiego? Na aledrogo nic od xiaomi nie ma, na ebay jedynie z Francji no i oczywiście ali, ale tam trzeba czekać miesiąc na przesyłkę. Ew może ktoś ma takowy na zbyciu, najlepiej oryginalny od xiaomi, odkupie z pocałowaniem ręki. Dzięki
makovic Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Napisz do Acida Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Witam. Głośniczek rozmów (earpiece) przestał działać, robiłem testa, na pewno wina hardware. Znalazłem podobny problem na forum i ktoś sugerował, że pasować może głośnik od innego modelu. Teraz pytanie, wie może ktoś od jakiego? Na aledrogo nic od xiaomi nie ma, na ebay jedynie z Francji no i oczywiście ali, ale tam trzeba czekać miesiąc na przesyłkę. Ew może ktoś ma takowy na zbyciu, najlepiej oryginalny od xiaomi, odkupie z pocałowaniem ręki. Dzięki Mam dużo głośników do Mi3. Napisz na [email protected] zgłoszenie. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi