Walo Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 (edited) Witam. Mam problem z Viperem FX do Xiaomi Mi 4 Wszystko działało elegancko jakiś czas (koło miecha) a teraz co wejście w program jest koniecznośc aktualizowania bibliotek i zrestartowania telefonu. Dźwięk jest w wersji standardowej VIper FX nie działa jak powinien. Jest oczywiścią włączony główny przełącznik, próbowałem też wymuszać aktywację ale nic z tego. Ściągnąłem z google marketu inną wersję Vipera FX i jest niestety to samo-konieczność aktualizowania bibliotek za każdym razie co i tak nic nie daję bo dźwięk jest w wersji wyjściowej. Co można zrobić żeby było w porządku? Edited October 21, 2015 by Walo
ZduneX25 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Usuń wszystkie dziwne vipery co zainstalowałeś z sieci i przeinstaluj rom. Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Walo Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Ok zmieniłem. Jak mogę przeistalować rom? Bo jeśli chodzi o wersję to mam najnowszą ale jakbyś mógł mnie poprowadzić jak odistalować ją i zaintalowac na nowo to byłbym wdzięczny @ZduneX25
avish Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Zainstaluj po prostu ponownie najnowszą wersję tak jakbyś instalował normalnie aktualizacje tygodniową.
Recommended Posts