Didusieq Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Witam, Od wczoraj używam MI4C. Do dzisiaj było wszystko ok, polski MIUI. Od kilku godzin nie mogę mieć aktywnych dwóch kart SIM. Obie z T. Jedna standardowa, druga z BlueConnect. Przy restarcie fona pyta czy aktywować drugą kartę, po czym próbuje wysyłać SMSy do MIUI żeby aktywować SMS między użytkownikami MIUI ?!?! Teraz nie działa mi transmisja na karcie SIM 2 która to z zamysłu jest kartą DATA. Czy włączyłem/wyłączyłem jakąś opcję? Karta padła? Dzięki Wyjęcie i wsunięcie kart SIM rozwiązało problem, ale czy tak będę musiał codziennie? :/ No i co to za komunikat z pytaniem o aktywację drugiej karty? Nawet jak klikam Anuluj to i tak działa Czy to bug czy feature? Edytowane 20 Października 2015 przez Didusieq
ZduneX25 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Didusieq Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Wygląda na to, że MIUI albo telefon ma problemy z domyślnymi ustawieniami APN zapisanymi na SIM. Po usunięciu ich z listy o dodaniu ręcznie nowych, wszystko działa jak należy. Decyzję o zamknięciu zostawiam Moderatorowi.
Rekomendowane odpowiedzi