Skocz do zawartości

Bzyczenie w Mi NOTE podczas wibracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od aktualizacji 5.10.8 mam problem, podczas wibracji zaczyna mi cos bzyczeć gdzieś jak by  w głośniku.

I robi się to tylko od tej wersji miui bo na innych nie mam tego problemu. Rbiłem już wszytkie wipe. nadal nic, może ktoś z was spotkał się z podobnym problemem?

Opublikowano

To właśnie odczułem i nie wiem co zrobić z tym problemem bo jest to dosyć uciążliwe w wibracjach jak zaczyna bzyczeć. A przynajmniej bardzo to słychać.

Opublikowano (edytowane)

O dziwo na wersji miui 5.9.24 tez jeszcze było ok, choć najlepiej jak by w dodali opcje dostosowania według siebie wibracji. A co do wersji 5.10.15 mam też to samo.

Edytowane przez patryk96
Opublikowano (edytowane)

Mam ten sam problem. Dobrze wiedziec, ze nie jestem jedynym ktory go ma, poniewaz "brzeczenie" zbieglo sie u mnie z kilkoma upadkami i jakos nie polaczylem tego z aktualizacjami. Miejmy nadzieje ze za tydzien sie cos poprawi, bo jest to dosyc irytujace.

Edytowane przez dcf142
Opublikowano

Ostatnio miałem drobny wypadek bo telefon mi wyleciał na przystanku z ręki na chodnik i ramka sie troszkę obila i przestał tak dziwnie wibrowac ale tylko na chwile bo nadal to samo czyli jednak kwestia formowane bo na poprzednich nie na tego problemu. Miejmy nadzieje ze to poprawią.

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...