Szym Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 WItajcie, mam taki problem ( mój pierwszy telefon z androidem i nie wiem jak się za to zabrać ). Zainstalowałem MUIU 7 wg opisu i wszystko ładnie poszło, jednak mam jeden problem. Nie umiem usunąc meili z kontaktów. Nr telefonu mam ok 49, a z meilami 500. Kontakty zsynchronizowałem z google ponieważ przeniosiłem je z systemu IOS Z góry dzięki za pomoc
0 ZduneX25 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Wejdź w ustawanie i poszukaj opcji tylko z numerami telefonu (w wyświetlaniu kontaktów).
0 Szym Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 A jak się tutaj w te ustawienia wchodzi? Bo szukam i nie umiem znaleźć Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
0 ZduneX25 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Albo wejdź w apkę kontakty i potrzymaj dłużej klawisz menu, albo na pulpicie > Ustawienia > Opcje aplikacji > Kontakty
0 Szym Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 Pomogło, podziękował za bardzo szybką odpowiedź Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Szym
WItajcie,
mam taki problem ( mój pierwszy telefon z androidem i nie wiem jak się za to zabrać ).
Zainstalowałem MUIU 7 wg opisu i wszystko ładnie poszło, jednak mam jeden problem.
Nie umiem usunąc meili z kontaktów.
Nr telefonu mam ok 49, a z meilami 500. Kontakty zsynchronizowałem z google ponieważ przeniosiłem je z systemu IOS
Z góry dzięki za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi