berserk Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Wg eseta mam w aplikacji kalkulator wirusa, co by się zgadzało bo w oknie powiadomień mam często popup o treści xxx. Jak ją usunąć, king root nie pomaga? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Damiannoo19 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Myślę że najprościej zainstalować miui raz jeszcze Wysłane z mojego Moto G przy użyciu Tapatalka
berserk Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 Ten system jest preinstalowany przez producenta, ok która wersje ma zainstalować? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Damiannoo19 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Miui polska. Poszukaj Chinczyki zawsze coś z "gratisie" dorzucą. Wysłane z mojego Moto G przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Ten system jest preinstalowany przez producenta, ok która wersje ma zainstalować? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Producenta tej reklamy chciałeś powiedzieć. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi