Suprboar Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Cześć, Kilka dni temu otrzymałem Mi4C z najnowszym Miui7. To nie moje pierwsza przygoda z telefonami tej marki ( kilka lat temu MI2S). System przez ostatnie lata się pozmieniał i fakt mam trochę problemów ale sobie z nimi radzę. Jednak największym problemem jest problem z działaniem fajnego Budzika Life Time Alarm Clock, tzn po całej nocy się nie uruchomi i nie zacznie dzwonić. Ale jeżeli robię krótki test typu ustawię go na za 10 min to normalnie się uruchomi. Generalnie bardzo dobrze korzystało mi się z tego budzika na HTC M8. Normalny budzik MIUI działa bez problemu ale nie chce go używać przez ograniczone funkcjonalności (dla mnei)... Czy MIUI coś robi przez noc z aplikacjami ?
Stachura5 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 A próbowałeś zablokować tą aplikacje tak, zeby cały czas była w pamięci RAM?
rysib Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Miałem ten problem z Gentel Alarm.Tak jak pisał Stachura5, musisz zaznaczyć interesujący Cię program (w tym wypadku budzik) jako program "nieubijalny". Czyli dłużej przytrzymuje klawisz " dom/home" wyświetlą Ci się apki otwarte. Przesunięciem apki w dół, zaznaczasz ją, jako apkę "nieubijalną" (mam nadzieję, że wytłumaczył em zrozumiałe, bo nie mam talętu pedagogicznego). Edytowane 10 Października 2015 przez rysib
Suprboar Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 Pomogły odpowiednie ustawienia w autostart. Niestety aplikacji nie widać z poziomu task managera, pewnie sama się ubija po wyjściu (kliknięciu przycisk home).
Rekomendowane odpowiedzi