Skocz do zawartości

Problem z budzikiem "Life Time Alarm Clock"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,  

Kilka dni temu otrzymałem Mi4C z najnowszym Miui7. To nie moje pierwsza przygoda z telefonami tej marki ( kilka lat temu MI2S).

System przez ostatnie lata się pozmieniał i fakt mam trochę problemów ale sobie z nimi radzę. 

Jednak największym problemem  jest problem z działaniem fajnego Budzika Life Time Alarm Clock, tzn po całej nocy się nie uruchomi i nie zacznie dzwonić. Ale jeżeli robię krótki test typu ustawię go na za 10 min to normalnie się uruchomi.  Generalnie bardzo dobrze korzystało mi się z tego budzika na HTC M8. Normalny budzik MIUI działa bez problemu ale nie chce go używać przez ograniczone funkcjonalności (dla mnei)...

Czy MIUI coś robi przez noc z aplikacjami ? 

Opublikowano (edytowane)

Miałem ten problem z Gentel Alarm.Tak jak pisał Stachura5, musisz zaznaczyć interesujący Cię program (w tym wypadku budzik) jako program "nieubijalny". Czyli dłużej przytrzymuje klawisz " dom/home" wyświetlą Ci się apki otwarte. Przesunięciem apki w dół, zaznaczasz ją, jako apkę "nieubijalną" (mam nadzieję, że wytłumaczył em zrozumiałe, bo nie mam talętu pedagogicznego).

Edytowane przez rysib
Opublikowano

Pomogły odpowiednie ustawienia w autostart. Niestety aplikacji nie widać z poziomu task managera, pewnie sama się ubija po wyjściu (kliknięciu przycisk home).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...