Bajtek Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Yanosik nie uruchamia się automatycznie po sparowaniu z zestawem głośnomówiącym - z automatycznym zamknięciem po odłączeniu od zestawu nie ma problemu. Po pierwszym sparowaniu i odpaleniu Yanosika ręcznie, kolejne parowanie uruchamia program automatycznie. Niestety po kilku godzinach problem się powtarza. MIUI 7 na RN2Prime. Ktoś ma podobny problem? Poza tym na pasku stanu wyświetlają się dwie ikonki Yanosika: 1. Yanosik 2. Lokalizacja ustalona (pojawia się to również w AutoMapie) Czy drugą ikonkę można jakoś wyłączyć aby nie zaśmiecała paska? Edytowane 8 Października 2015 przez Bajtek
fred Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Druga pokazuje która aplikacja zażądała uruchomienia GPS.
Eru Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Yanosik dodany do autostartu? Tapnięte z Mi Note
Bajtek Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Yanosik dodany do autostartu? Tapnięte z Mi Note Tak, dodany.
Bajtek Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Druga pokazuje która aplikacja zażądała uruchomienia GPS. Wiem, tylko jak zrobić aby się to nie pokazywało? Aplikacja zaśmieca pasek pokazując dwie ikony.
Segor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) @Bajtek Udało Ci się rozwiązać problem? Mi nadal nie działa... Dodam, że kłódka na aplikacji jest. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Segor
Jacob Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Witam, Podpinam się pod problem, Mi5 najnowszy ROM 6.5.12 z xiaomi.eu. Objawy identyczne jak powyżej, wszystkie uprawnienia przyznane, inteligentne zarządzanie energią wyłączone. Komuś udało się rozwiązać ten problem? Dodam jeszcze, że równolegle testuje Ryśka i z nim nie ma tego problemu. Odpala się bez problemu po nawiązaniu połączenia z Bluethoot'em. Edytowane 20 Maja 2016 przez Jacob
Segor Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Ja rozwiązałem to tak, że wyłączyłem tę opcję w Y i dodałem sobie odpowiednią akcje w Lamie (i tak jej używam do innych rzeczy). Sent from my MI 5 using Tapatalk
Jacob Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Nie znałem tej appki, czas wypròbować, swoją drogą zastanawiam się czy nie napisać do Yanosika zgłoszdnia tego błędu bo raz to działa, a raz nie...
Segor Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 12 godzin temu, Jacob napisał: Nie znałem tej appki, czas wypròbować, swoją drogą zastanawiam się czy nie napisać do Yanosika zgłoszdnia tego błędu bo raz to działa, a raz nie... To raczej problem MIUI a nie Yanosika. Kolega na Redmi3 miał też ten problem, ale chyba dodanie do autostartu u niego pomogło. Odnośnie lamy, to: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kebab.Llama&hl=pl
Jacob Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Ja dodałem Yanosika do autostartu, przyznałem wszystkie uprawnienia itd.. Czasami się odpala a czasami nie. W sumie teraz to już nie istotne ponieważ zainstalowałem sobie tą Lamę i sam się sobie dziwię dlaczego wcześniej nie znałem tej Appki
Hawk1985 Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Sam miałem problem z Yanosikiem i tutaj znalazłem rozwiązanie swojego problemu - dodanie do autostartu. Potestuje go jeszcze, ale przy łączeniu zestawu bt w końcu się odpala Sprawdźcie czy macie włączone 3 rzeczy: - Menedżer uprawnień - ja mam prawie wszystkie ale pewnie wystarczą: dostęp do bt, na ekranie blokady, uruchamianie w tle - Wspomniany autostart - Profile baterii / oszczędzanie w aplikacjach - dajcie bez ograniczeń i lokalizacje w tle
Rekomendowane odpowiedzi