nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Witam, dzis doszedł do mnie moj xiaomi note prime. Na telefon nie chce się skopiować miuipolska. Włącza się okienko kopiowania i nic. Wg komputera i file menagera telefon ma 1.5 GB pamięci tylko. Co robić? Z góry dziękuje
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Zrób wipe, potem spróbuj wgrać MIUIPolska. Powinno to wyczyścić ew. śmieci jakie zalegają, jeżeli po wipe dalej będzie zawalona pamięć, to pozostaje MiFlash.
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Zrobiłęm wipe, praktycznie nic się nie zmieniło. Teraz jak podłączam tel do komputera to ,,Mój komputer (brak odpowiedzi) mi flash działa? To jest na mtk...
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Pozostaje Ci MiFlash. Masz jakieś lewe MIUI na telefonie. (albo masz jakąś podróbkę telefonu, módl się o lewe MIUI).
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) kupiłem w polsce na allegro... Mam 14 dni na zwrot, tylko szkoda go troche... Dałbym screeny ale nie chce wgl z komputerem wspolpracować teraz... (telefon) Edytowane 7 Października 2015 przez nowakdinho
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 U kogo dokładnie. Na forum często przewijał się 1 sprzedawca który właśnie miał telefony z jakimś dziwnym MIUI z bardzo ograniczoną ilością pamięci. Wipe zrobiłeś całości, czy tylko cache?
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 tylko cache. dokladnie ta aukcja http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-2-prime-32gb-lte-wysylka-z-pl-i5707609093.html
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Spróbuj zrobić Wipe all data, może zatrybi? Jak to nie pomoże, to mail do sprzedawcy i wymiana/zwrot, ew. zabawa z MiFlash.
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 to wtedy przez recovery?
ZduneX25 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Zrób przywracanie ustawień fabrycznych z czyszczeniem nośnika (pamieć wew.). Ustawienia > Urządzenie > Kopia i przywracanie > Ustawienia fabryczne.
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 to już zrobiłem. Aplikacji a pulpitow nawet nie da się usunąc. Wgl ich nigdzie nie widac. W ustawieniach pisze że pamięc to 32 gb. Dla uzytkownika 1.5 i dostepna 0.5 GB...
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 MiFlash i do przodu jeżeli chcesz zachować telefon. Sklep ma jakieś lewe MIUI :<.
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 tel zmienił teraz zdanie. 25 gb wolnej pamięci, ciągle brak chęci współpracy z komputerem. Pokazuje Redmi note 2, ale przy wchodzeniu w folder się zawiesza...
Winiu89 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Spróbuj ściągnąć rom bezpośrednio ze strony miuipolska telefonem przez wifi.
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Dobra, poszło. Teraz stanął na 99% updating i od 2 minut bez zmian
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 To może potrwać, cierpliwość w tym wypadku będzie najlepszym "przyjacielem" . Po instalacji MIUIPolska powinno wszystko zacząć śmigać.
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Jak zrobić reset z usunięciem aplikacji? To jest ta opcja przy fabrycznym czy jakos inaczej? Dziękuje wszystkim za pomoc Ile macie całkowitej pamięci? Mi pokazuje tylko 25 GB z czego nieco ponad 24 wolne
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 To dobrze Ci pokazuje ~6-8Gb jest przeznaczone na system. Mi przy 16Gb pokazuje do użytku ~10Gb. Masz 2 sposoby na Wipe, albo z poziomu Recovery, albo przywrócenie fabrycznych.
nowakdinho Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Dobra, wszystko ok. Dziękuje bardzo, bez was nie dałbym rady. Hip hip hurrrraaa! Temat do zamknięcia
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi