Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzis doszedł do mnie moj xiaomi note prime. Na telefon nie chce się skopiować miuipolska. Włącza się okienko kopiowania i nic. Wg komputera i file menagera telefon ma 1.5 GB pamięci tylko. Co robić? Z góry dziękuje :)

Opublikowano (edytowane)

kupiłem w polsce na allegro... Mam 14 dni na zwrot, tylko szkoda go troche... Dałbym screeny ale nie chce wgl z komputerem wspolpracować teraz... (telefon)

Edytowane przez nowakdinho
Opublikowano

U kogo dokładnie. Na forum często przewijał się 1 sprzedawca który właśnie miał telefony z jakimś dziwnym MIUI z bardzo ograniczoną ilością pamięci.

Wipe zrobiłeś całości, czy tylko cache?

Opublikowano

to już zrobiłem. Aplikacji a pulpitow nawet nie da się usunąc. Wgl ich nigdzie nie widac. W ustawieniach pisze że pamięc to 32 gb. Dla uzytkownika 1.5 i dostepna 0.5 GB...

Opublikowano

Jak zrobić reset z usunięciem aplikacji? To jest ta opcja przy fabrycznym czy jakos inaczej? Dziękuje wszystkim za pomoc :)

Ile macie całkowitej pamięci? Mi pokazuje tylko 25 GB z czego nieco ponad 24 wolne

Opublikowano

To dobrze Ci pokazuje ~6-8Gb jest przeznaczone na system. Mi przy 16Gb pokazuje do użytku ~10Gb. Masz 2 sposoby na Wipe, albo z poziomu Recovery, albo przywrócenie fabrycznych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...