Skocz do zawartości

Pisanie gdzie popadnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbyś rozwinąć myśl? Bo nie do końca rozumiem o co chodzi. Wszelkie tematy napisane w złych działach są przenoszone, jeżeli jakiś nie został przeniesiony, to masz taki magiczny przycisk "Zgłoś". Nie do końca pojmuje sformułowanie "Dział Ogólny". Najpierw piszesz "Może Admini i Modzi wzięli się za pisanie o problemach danych telefonów w działach ogólnych.", a następnie "Działy ogólne nie są do problemu z danym telefonem ". To w końcu jak jest? Bo aktualnie zaprzeczasz sam sobie :D.

Opublikowano (edytowane)

A ja proszę od miesięcy o założenie osobnych działów dla Mi4i, a ostatnio dla Mi4c. Czemu to taki problem?

Poza tym są 2 dość podobne działy "Pozostałe urządzenia" oraz "Akcesoria uniwersalne". Nie bardzo wiem, w którym z nich byłoby właściwiej pytać o routery Xiaomi?

Edytowane przez latet
Opublikowano

Poza tym są 2 dość podobne działy "Pozostałe urządzenia" oraz "Akcesoria uniwersalne". Nie bardzo wiem, w którym z nich byłoby właściwiej pytać o routery Xiaomi?

Działy te z pozoru są podobne.

Akcesoria uniwersalne nie mogą działać samodzielnie, tylko potrzebują telefonu z androidem, np. słuchawka Bluetooth czy MiBand.

Pozostałe urządzenia Xiaomi mogą działać samodzielnie i nie są zależne od MIUI czy Andka, np. router, waga itp.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...