fredek7 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Może Admini i Modzi wzięli się za pisanie o problemach danych telefonów w działach ogólnych. Działy ogólne nie są do problemu z danym telefonem
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Mógłbyś rozwinąć myśl? Bo nie do końca rozumiem o co chodzi. Wszelkie tematy napisane w złych działach są przenoszone, jeżeli jakiś nie został przeniesiony, to masz taki magiczny przycisk "Zgłoś". Nie do końca pojmuje sformułowanie "Dział Ogólny". Najpierw piszesz "Może Admini i Modzi wzięli się za pisanie o problemach danych telefonów w działach ogólnych.", a następnie "Działy ogólne nie są do problemu z danym telefonem ". To w końcu jak jest? Bo aktualnie zaprzeczasz sam sobie .
latet Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) A ja proszę od miesięcy o założenie osobnych działów dla Mi4i, a ostatnio dla Mi4c. Czemu to taki problem? Poza tym są 2 dość podobne działy "Pozostałe urządzenia" oraz "Akcesoria uniwersalne". Nie bardzo wiem, w którym z nich byłoby właściwiej pytać o routery Xiaomi? Edytowane 10 Października 2015 przez latet
Nezumi Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 A ja proszę od miesięcy o założenie osobnych działów dla Mi4i, a ostatnio dla Mi4c. Czemu to taki problem? To napisz o tym tutaj, wraz z uzasadnieniem: http://miuipolska.pl/forum/forum/66-pomys%C5%82y-i-propozycje/. Aktualnie żadnego tematu z prośbą o stworzenie takowych działów nie widzę...
Numb Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Poza tym są 2 dość podobne działy "Pozostałe urządzenia" oraz "Akcesoria uniwersalne". Nie bardzo wiem, w którym z nich byłoby właściwiej pytać o routery Xiaomi? Działy te z pozoru są podobne. Akcesoria uniwersalne nie mogą działać samodzielnie, tylko potrzebują telefonu z androidem, np. słuchawka Bluetooth czy MiBand. Pozostałe urządzenia Xiaomi mogą działać samodzielnie i nie są zależne od MIUI czy Andka, np. router, waga itp.
latet Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 To napisz o tym tutaj, wraz z uzasadnieniem: http://miuipolska.pl/forum/forum/66-pomys%C5%82y-i-propozycje/. Aktualnie żadnego tematu z prośbą o stworzenie takowych działów nie widzę... OK, napisalem tamże
Rekomendowane odpowiedzi