Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

Jak w każdym xiaomi interesuje mnie dialer, smsy i kontakty od xiaomi. Znalazłem w necie taką informację:

Dla modelu Xiaomi 17T nie ma dedykowanego, niezależnego oprogramowania oznaczonego kodem dla regionu Tajwan (TW). Zamiast tego urządzenia z tej serii przeznaczone na rynek tajwański korzystają z oprogramowania w wersji Global (MI) z wbudowanym językiem chińskim tradycyjnym oraz odpowiednimi certyfikacjami mi.com.

Ale na miuirom.org jest takowy do pobrania: 3.0.306.0.WPTTWXM

Z kolei AI twierdzi, że Indonezja w dalszym ciągu ma apki od xiaomi, ale na żadnym filmiku z tamtejszych recenzji tego nie widać. Ktoś się wypowie? 

Opublikowano
Godzinę temu, Gorus napisał(a):

Tak.

Godzinę temu, Gorus napisał(a):

Jeżeli tak, to da się tam też wyciągnąć smsy? Bo poradnik mówi o dialerze i kontaktach 

Z tego co kojarzę apka SMS jest widoczna od startu na ROM-ie Global (są dwie, od Google i od Xiaomi, czyli możesz sobie wybrać, której chcesz używać) i nie trzeba nic z nią kombinować.

Opublikowano (edytowane)

@Kacper Skrzypek dzięki, a słyszałeś o sytuacjach że dialer z nagrywaniem rozmów znikał po następnej aktualizacji? Polecasz od razu ładować Taiwan czy MI Global i wyciągać te apki komendami? 

Edytowane przez Gorus