Skocz do zawartości
  • 0

Pytanie odnośnie blokowania bootloadera

Pytanie

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie bootloadera - został on odblokowany a teraz jeśli go zablokuje czy w przyszłości  będę musiał znów przechodzić proces ze schodami i cyrkiem z odblokowaniem ? Na tą chwilę potrzebuje go zablokować ale wiem że będę musiał później go znów odblokować . Szukałem na forum ale odpowiedzi  niem nalazlem . Pozdrowionka. 

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Jesli byl odblokowany za zgodą z xiaomi community - czyli ta oficjalna metoda - to jak go zablokujesz to potem mozesz go ponownie odblokować bez problemu ... Niedawno to przechodzilem jak mi w serwisie CCS Xiaomi wrzucili globala i zablokowali ... Mimo ze prosilem zeby tego nie ruszać 🙃 jak dostałem fona z powrotem to od razu wrzuciłem na kompie mi unlocka i poszlo bez problemu ... Jesli bylo to odblokowane nieoficjalnie to niestety trzeba bedzie to zrobic ponownie ...

Edytowane przez Master
  • Like 1
  • 0
Opublikowano

No to super , miałem zgodę mi community z aplikacji , czekałem na tą magiczna godzinę żeby kliknąć i się udało . Także można sobie zablokować i nie będzie cyrku. No i fajnie. 

• 0
Opublikowano
20 minut temu, mnkowalski napisał(a):

No to super , miałem zgodę mi community z aplikacji , czekałem na tą magiczna godzinę żeby kliknąć i się udało . Także można sobie zablokować i nie będzie cyrku. No i fajnie. 

Gratulacje ze sie udało bo to na prawde trzeba miec szczescie ... 🙃 A sam unlock to wtedy juz formalność ... Nie wiem czy jakies limity ilosciowe sa tych unlockow ... Na pewno jest limit urzadzen ... Ale tu to nie problem akurat ... Powodzenia 👍

• 0
Opublikowano
42 minuty temu, mnkowalski napisał(a):

Aaaa mi pomagał kolega z forum , to dzięki jego pomocy tylko . 

A juz myślałem, ze jestes pierwsza osoba na forum ktorej dopisalo szczęście 🙃 teraz wszystko jasne 🙃 tez pozdrawiam tego zaloganta bo wiem o kim piszesz 👍 ja na razie nie zamierzam blokować fona - piec lat na odblokowanych i na romach xiaomi eu - zamierzam kontynuowac ten proceder ...

• 0
Opublikowano

Na mój nie było romu xiaomi.eu - 14t pro . Ja próbowałem kilka dni a kolega ogarnął to w kilka chwil - chyba godzina . Także no . Pozdro