Problemy techniczne
3 topics in this forum
-
- 1 follower
- 8 replies
- 119 views
Cześć, zakupiłem wczoraj Mi14t Pro, przesiałem się z Mi11t Pro, głównie właśnie z racji potrzeby lepszego aparatu do zdjęć i nagrań. Nie potrafię okiełznać jednak tego aparatu, może potrzeba tu indywidualnie poustawiać poszczególne elementy, ale nie wiem jak to zrobić. Druga sprawa, to wchodząc w aplikacje ZDJĘCIA, automatycznie zmieniają barwę na jaśniejszą, dodatkowo podczas wejścia na kompa w google zdjęcia aby je pobrać, wszystkie fotki są bardzo słabej jakości/piksele, dopiero po pobraniu są normalne. Dlaczego tak się dzieje? Zdjęcia ważą ponad 3mb jedno, przy wylączonym HDR. Próbowałem zdjęć z LEICA AUTHENTIC ORAZ VIBRANT, ale ciągle są zbyt mocno rozś…
Last reply by neomagnet, -
-
- 1 follower
- 3 replies
- 249 views
Cześć, Zakupiłem wczoraj telefon Xiaomi 14T Pro. Dziś chciałem zrobić zdjęcie z bliska numerów IMEI na pudełku i totalnie nie łapie ostrości tylko jakieś bardzo niewyraźne wychodzi. To moje pierwsze Xiaomi i może coś źle robię? Proszę o pomoc, bo nie wiem o co chodzi, nigdy nie miałem takiego problemu. W załączeniu dodaje zdjęcie.
Last reply by edward44, -
- 1 follower
- 4 replies
- 361 views
Cześć, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem nowego Xiaomi 14T. Mam tylko drobny problem ze zdjęciami. Otóż jeżeli robię zdjęcia pod słońcę to powstają dziwne zielone flary. Zdjęcia robię na standardowych ustawieniach aparatu jakie były fabrycznie, żadnych zmian. W poprzednich smartfonach jakie miałem przy zdjęciach pod śłońce, była to zazwyczaj tylko mało widoczna zielona kropka. I teraz moje pytania: czy to jest normalne? Czy jest to wina ustawień aparatu / fizycznych uszkodzeń obiektywu? Z góry dziękuje i pozdrawiam 😀
Last reply by grzegorz.lki,