Skocz do zawartości
  • 0

WhatsApp same numery kontaktów

Pytanie

Opublikowano

Witam może ktoś jest w stanie pomóc telefon Xiaomi 13 ostatnia aktualizacja HyperOS 3.0.307.0 Stabilna problem z odświeżaniem kontaktów w WhatsApp. Są tylko numery telefonów odświeżanie czatów pomaga na chwilę, reset telefonu bez rezultatów, instalacja od nowa pomogła na chwilę. Uprawnienia aplikacji WhatsApp jest wszystko włączone. Trochę to uciążliwe może ktoś ma wiedzę i wesprze radą. Z góry dziękuję.  

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

miałem podobny przypadek w xiaomi 13 pro  tylko ze u mnie dodatkowo jak ktoś dzwonił to nie wybudzał sie ekran i nie było dzwieku no i były same numery telefonów  ogarnał mi to czat gpt w wersji pro w 15 minut oczywiscie musisz mieć  troche wiedzy jak wpisywać komendy adb (ten free słabo mysli)  niestety skasowałem historie czatu :(

możesz spróbować przez adb 

adb shell pm grant com.whatsapp android.permission.READ_CONTACTS
adb shell pm grant com.whatsapp android.permission.WRITE_CONTACTS

Edytowane przez czarek1212
  • 0
Opublikowano

Dzięki nie będę ryzykował niby kopię mam . U mnie na poprzedniej aktualizacji wszystko działało a teraz po  odświeżeniu są napisy kontaktów wyjdę z aplikacji i ponowne wejdę już brak same numery. Ponowne odświeżenie czatów pomaga. Poczekam może coś się wyklaruje. Ale dzięki za zainteresowanie. 

• 0
Opublikowano

u mnie pamiętam też tak było - tzn w whatsappie były numery - a nie nazwy z dialera ..  ale samo się naprawiło ... 🙃 nie wiem czy to po aktualizacji systemu czy samego whatsappa - na tym romie który mam teraz - mimo że jest skopany - to jest wszystko oki ...