Carlo Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Na początek zaznaczę, że są to pytania laika posiadającego pierwsze urządzenie z MIUI. Zakupiłem model podany w temacie z zainstalowanym MIUI 5.8.27(rozwojowa). Nie mogę znaleźć dwuch prostych informacji: 1. Jak w moim przypadku wygląda aktualizacja do najnowszej wersji MIUI? Muszę pobierać i aktualizować kolejne tygodniowe wersje, czy od razu mogę wrzucić najnowszą? 2. Czy aktualizacja MIUI wiąże się z utratą danych zapisanych na telefonie takich jak kontakty, ustawienia?
Nezumi Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 http://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ 2. Nie. Jak aktualizuje Ci się samsung/LG/Sony to też usuwają Ci się dane użytkownika? Raczej nie...
Carlo Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 Zastanawia mnie tylko dlaczego przy wybraniu opcji Pobierz aktualizację MIUIPolska dostaję odpowiedź, że wesja jest aktualna. Rozumiem, że mogę pobrać najnowszą wersję bezpośrednio przez stronę miuipolska i zainstalować ją przez funkcję aktualizacje w telefonie?
Nezumi Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Zastanawia mnie tylko dlaczego przy wybraniu opcji Pobierz aktualizację MIUIPolska dostaję odpowiedź, że wesja jest aktualna. Rozumiem, że mogę pobrać najnowszą wersję bezpośrednio przez stronę miuipolska i zainstalować ją przez funkcję aktualizacje w telefonie? Przeczytaj dokładnie wszystko z linku który podałem, a potem się pytaj . Masz tam wszystko podane.
ZduneX25 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi