Skocz do zawartości

Aktualizacja MIUI Redmi Note 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek zaznaczę, że są to pytania laika posiadającego pierwsze urządzenie z MIUI. Zakupiłem model podany w temacie z zainstalowanym MIUI 5.8.27(rozwojowa). Nie mogę znaleźć dwuch prostych informacji:

1. Jak w moim przypadku wygląda aktualizacja do najnowszej wersji MIUI? Muszę pobierać i aktualizować kolejne tygodniowe wersje, czy od razu mogę wrzucić najnowszą?

2. Czy aktualizacja MIUI wiąże się z utratą danych zapisanych na telefonie takich jak kontakty, ustawienia?

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko dlaczego przy wybraniu opcji Pobierz aktualizację MIUIPolska dostaję odpowiedź, że wesja jest aktualna. Rozumiem, że mogę pobrać najnowszą wersję bezpośrednio przez stronę miuipolska i zainstalować ją przez funkcję aktualizacje w telefonie?

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko dlaczego przy wybraniu opcji Pobierz aktualizację MIUIPolska dostaję odpowiedź, że wesja jest aktualna. Rozumiem, że mogę pobrać najnowszą wersję bezpośrednio przez stronę miuipolska i zainstalować ją przez funkcję aktualizacje w telefonie?

Przeczytaj dokładnie wszystko z linku który podałem, a potem się pytaj :). Masz tam wszystko podane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...