Mario13 Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Witam, kilka dni temu dostałem POCO F8 Ultra 16/512, niestety nie mogę ustawić (tak jak w poprzedznich samsungach, LG czy huaweiach) tylko wibracji dla powiadomień np. z SMSów, komunikatorów, usług itp. tak aby przy przychodzących połączeniach słychać było dźwięk "dzwonka" a powiadomienia tylko "wibrowały" lub były "cicho". W ustawieniach głośności jest suwak z ikoną dzwonka, który działa na dźwięk o nadchodzących połączeniach i jednocześnie na dźwięk powiadomień, suwak z ikoną zegara jako regulacja głośności alarmów, oraz suwak z ikoną głośnika do regulacji dźwięków z mediów. Czy tak musi być aby nie można było rozdzielnie regulować głośność dzwonków połaczeń telefonicznych i głośności powiadomień (z aplikacji, SMS-ów i innych komunikatorów)? Inne opcje dostępne w ustawieniach nie dają takich możliwości, kombinowałen na różne sposoby. Proszę o pomoc, wskazówki, może można to jakoś ustawić lub obejść przez zewnętrzne aplikacje?
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Lutego Opublikowano 16 Lutego Ustawienia > Dźwięk i dotyk > na dole Reakcje dźwiękowe > nie masz opcji Steruj dźwiękami powiadomienia?
Mario13 Opublikowano 17 Lutego Autor Opublikowano 17 Lutego Bardzo ci dziękuję za podpowiedź, chyba bym z chiński rok do tego dochodził jak to rozwiązać. Na razie się uczę (mimo że mam już 60+) tego fonika i jak będę miał problem z którym sobie nie dam rady to wiem już gdzie są młodzi i uczynni. Jeszcze raz dziękuję, Mario 2
Master Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Teraz, Mario13 napisał(a): Bardzo ci dziękuję za podpowiedź, chyba bym z chiński rok do tego dochodził jak to rozwiązać. Na razie się uczę (mimo że mam już 60+) tego fonika i jak będę miał problem z którym sobie nie dam rady to wiem już gdzie są młodzi i uczynni. Jeszcze raz dziękuję, Mario witamy nowego załoganta na forum zawsze milo jak ktos nowy dolaczy 👍
Rekomendowane odpowiedzi