Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi 15 - problem z zaimportowaniem starych ikon

Pytanie

Opublikowano

Witam, nie znalazłem nic na forum w tym temacie więc zapytam. 

Mam stary telefon Xiaomi 11 lite 5g ne a w nim ikony z miui (jeszcze z telefonu mi 8se). Teraz zmieniłem telefon na Xiaomi 15 i chciałbym ikony aplikacji ze starego telefonu. Mam plik motywu w .mtz ale telefon go nie widzi. Można to jakoś obejść, może gdzieś źle wgrywam? Czy w hyperos 3 można dodawać motywy tylko przez aplikacje motywy?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Wgrałem go do miui/theme (utworzyłem katalog bo go nie było) i po wejściu w ustawienia/personalizacja/motywy, później ikonka z prawej na dole żeby wejść w moje zapisane motywy itp. i tam go nie widać. Tak w ogóle to ten plik powinien być w miui/theme ?

Edytowane przez markol84
  • 0
Opublikowano

Raczej wątpię. Nie mam takiego folderu u siebie na Xiaomi 14. Prędzej poszłoby samodzielne zaimportowanie w aplikacji Motywy.

Spróbowałbym innym sposobem - na Xiaomi 11 Lite 5G NE zrobić kopię zapasową motywów w Ustawieniach > O telefonie > Kopia zapasowa i przywracanie, taką kopię przenieść na Xiaomi 15 i z niej przywrócić.

• 0
Opublikowano

Zrobiłem kopię zapasową ze starego tel, na nowym przewróciłem ale ikon i motywu brak. Chyba lipa, próbowałem wszystkiego. Albo hyperos 3 blokuje albo jak nie ma już danego motywu w aplikacji z motywami to nie pójdzie. Zastanawiałem się też nad zmianą regionu, czy czasami to nie blokuje dostępności motywów, zmieniłem na Szwajcarię, Indie ale nie znalazłem