Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Wątek poświęcony najświeższej dostępnej aktualizacji wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 12X (nazwa kodowa: psyche). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_PSYCHE_OS1.0.13.0.TLDCNXM_13.zip/download ROM można wgrać zarówno przez fastboot, jak i recovery - instrukcja tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
s17 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Jakie zmiany w porównaniu do OS1.0.10.0.TLDCNXM?
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Stycznia Autor Opublikowano 21 Stycznia Stricte po stronie Xiaomi raczej żadne, poprawiali jakiś błąd ze swoją chmurą, który trudno mi nawet powiedzieć na czym polegał. U nas pewnie jest więcej zmian, bo aktualizowaliśmy aplikacje (tego pewnie było sporo więc trudno tu wszystko przytoczyć). 1
J_D Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia a to niespodzianka, od roku tel był niby już porzucony :) są nowe aktualizacje zabezpieczeń ?
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia Raczej wątpię, ale nie sprawdzałem.
maedhrin Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Hej, a czy w związku z takim romem mogą pojawić się problemy z aplikacjami bankowymi?
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego Zależy, o jaką aplikację pytasz. Revolut może mieć problemy, wiem że niektóre banki też narzekały na to (chyba Citi Handlowy). U mnie osobiście Santander się nie czepia.
maedhrin Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Korzystam z ING oraz ZEN. Chyba nie ma innego wyjścia i trzeba przetestować samemu.
Netoper Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego ING działa na odblokowanym BL z tym że wycofali się z płatnościami pt karta w telefonie ( przerzucili to na portfel google który nie działa na odblokowanym BL), zostawili opcję blik zbliżeniowy.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi