rm_125 Opublikowano 6 Października 2025 Opublikowano 6 Października 2025 Cześć, Używam telefonu jako dawce internetu do radia samochodowego. Niestety co jakiś czas rozłącza połączonej. Wtedy mój telefon nie jest widoczny jako punkt dostępu. Po chwili znowu się pojawia.
0 rm_125 Opublikowano 8 Października 2025 Autor Opublikowano 8 Października 2025 wstępnie problem rozwiazany Bateria->dodatkowe funkcję-> wyczyść pliki cache ustawione na NIGDY. I dzisiaj już nie było przerwy w hotspot
0 rm_125 Opublikowano 9 Października 2025 Autor Opublikowano 9 Października 2025 Jednak problem nie został rozwiązany.
0 Marrik Opublikowano 10 Października 2025 Opublikowano 10 Października 2025 Zobacz czy nie masz włączonej opcji "wyłącz hotspot automatycznie" gdy nie ma podłączonych urządzeń. Dodatkowo w opcjach programisty zobacz czy masz włączone "akceleracja sprzętowa tetheringu".
0 rm_125 Opublikowano 10 Października 2025 Autor Opublikowano 10 Października 2025 2 godziny temu, Marrik napisał(a): Zobacz czy nie masz włączonej opcji "wyłącz hotspot automatycznie" gdy nie ma podłączonych urządzeń. Dodatkowo w opcjach programisty zobacz czy masz włączone "akceleracja sprzętowa tetheringu". Miałem to w opcjach programistycznych odhaczone. Potme przetestuję. Bo z tego co zauważyłem rozłącza to po jakieś 10minutach
0 rm_125 Opublikowano 10 Października 2025 Autor Opublikowano 10 Października 2025 9 godzin temu, Marrik napisał(a): Zobacz czy nie masz włączonej opcji "wyłącz hotspot automatycznie" gdy nie ma podłączonych urządzeń. Dodatkowo w opcjach programisty zobacz czy masz włączone "akceleracja sprzętowa tetheringu". Zrobiłem tak jak pisałeś i w drodze z pracy nie miałem problemow. Tylko jest taki problem ze po włączeniu i wyłączeniu hotspotu. Ta opcja sie dezaktywuje.
0 Marrik Opublikowano 11 Października 2025 Opublikowano 11 Października 2025 No niestety na to już nie mam pomysłu.
0 rm_125 Opublikowano 11 Października 2025 Autor Opublikowano 11 Października 2025 25 minut temu, Marrik napisał(a): No niestety na to już nie mam pomysłu. Tylko czemu sie tamto dezaktywuje? Ktoś pisał ze to moze być wina bt
0 Marrik Opublikowano 11 Października 2025 Opublikowano 11 Października 2025 Sprawdziłem u siebie i też tak się dzieje. Choć przyznam, że chyba wcześniej tak nie było. Korzystałem kiedyś z hotspota na tym telefonie a mimo to miałem to włączone. Dopiero teraz po włączeniu i wyłączeniu hotspota ta opcja się wyłączyła.
0 rm_125 Opublikowano 11 Października 2025 Autor Opublikowano 11 Października 2025 8 godzin temu, Marrik napisał(a): Sprawdziłem u siebie i też tak się dzieje. Choć przyznam, że chyba wcześniej tak nie było. Korzystałem kiedyś z hotspota na tym telefonie a mimo to miałem to włączone. Dopiero teraz po włączeniu i wyłączeniu hotspota ta opcja się wyłączyła. Wcześnie mailem samunga s20fe i s23fe. Od 2tyg mama tego xiaomi i takie cyrki
Pytanie
rm_125
Cześć,
Używam telefonu jako dawce internetu do radia samochodowego.
Niestety co jakiś czas rozłącza połączonej. Wtedy mój telefon nie jest widoczny jako punkt dostępu. Po chwili znowu się pojawia.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi