Ingolosio Opublikowano 4 Października 2025 Opublikowano 4 Października 2025 (edytowane) niestety nie radze wykonywałem każda aktualizacje i rooty booty, fixy stad niestety certyfikat leży , polowe aplikacji nie działa wgrałem oryginalny i działa wszystko , przykro mi ale xiaomi eu nie nadaje sie do certyfikacji. przez gogle usługi gdzie się dodaje nr id androida google service nie działa , wgrałem oryginalny system lapie wszystko niestety przykro mi ale xiaomi eu nie nadaje sie do wgrywania jeśli chodzi o certyfikacje Edytowane 4 Października 2025 przez Ingolosio
Marrik Opublikowano 4 Października 2025 Opublikowano 4 Października 2025 Jakby jeszcze po polsku było to może ktoś, coś by zrozumiał.
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Października 2025 Opublikowano 4 Października 2025 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. To nie był problem techniczny. Kwestia certyfikacji była już wcześniej omawiana. Niestety, czasy się zmieniły i na to nic nie poradzę.
Rekomendowane odpowiedzi