lotis Opublikowano 10 Września 2025 Opublikowano 10 Września 2025 Wyświetlają mi się martwe Ikony aplikacji wśród paska nawigacji u dołu ekranu.Pasek nawigacji działa ikony nie prowadzą do aplikacji proszę o pomoc. Przesyłam zdjęcie.
0 kris68 Opublikowano 10 Września 2025 Opublikowano 10 Września 2025 Co to za telefon, wgrywałeś na nowo system ?
0 lotis Opublikowano 10 Września 2025 Autor Opublikowano 10 Września 2025 (edytowane) Redmi Note 14 Pro + soft Android 14 Hyper Os 1.00 ....coś tam coś tam.Telefon nowy dopiero co kupiony.Ściagalem apki i ustawienia z Xiaomi 12T programem przez Wi-Fi od xiaomi Edytowane 10 Września 2025 przez lotis
0 FromWP Opublikowano 10 Września 2025 Opublikowano 10 Września 2025 Prawdopodobnie to błąd launchera. Wejdź w ustawienia, aplikacje, zarządzaj aplikacjami. Ustaw pokazywanie aplikacji systemowych (trzy kropki na gorze po prawej). Wyszukaj Systemowy menedżer pulpitu i wyczyść mu wszystkie dane.
0 lotis Opublikowano 10 Września 2025 Autor Opublikowano 10 Września 2025 Oki dzięki, sprawdzę oczywiście , niestety już po 15 godzinie
0 lotis Opublikowano 10 Września 2025 Autor Opublikowano 10 Września 2025 Tak bardzo dziękuje pomogło.Mam rozpierduchę z ikonami ale poukładam je sobie.Przenoszenie z z 12T nie jest idealne. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
0 FromWP Opublikowano 10 Września 2025 Opublikowano 10 Września 2025 Godzinę temu, lotis napisał(a): Mam rozpierduchę z ikonami Niestety wyczyszczenie danych launchera tak się kończy, ale z reguły pomaga jak coś z nim nie tak
Pytanie
lotis
Wyświetlają mi się martwe Ikony aplikacji wśród paska nawigacji u dołu ekranu.Pasek nawigacji działa ikony nie prowadzą do aplikacji proszę o pomoc.
Przesyłam zdjęcie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi