mruczek66 Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 nie mam widżetów android. są tylko jakieś zegary i kilka kotków. coś trzeba dograć czy to ze starości oprogramowania?
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 Wejdź w aplikacje obsługujące widżety (powinno być takie menu) i tam na dole powinien być przycisk Widżety Androida.
mruczek66 Opublikowano 5 Września 2025 Autor Opublikowano 5 Września 2025 Żadnych widżejtów nie można dodać na pulpit. na yt coś znalazłem o aktualizacji poco launchera
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 (edytowane) W jakim sensie nie możesz dodać? Nie masz menu Widżety Androida czy masz, ale po przesunięciu na pulpit widżet się nie dodaje? Edytowane 5 Września 2025 przez Kacper Skrzypek
mruczek66 Opublikowano 5 Września 2025 Autor Opublikowano 5 Września 2025 5 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): W jakim sensie nie możesz dodać? Nie masz menu Widżety Androida czy masz, ale po przesunięciu na pulpit widżet się nie dodaje? nie mogę dodać na pulpit 3 minuty temu, mruczek66 napisał(a): nie mogę dodać na pulpit nawet zegara
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 Jaki ROM? Jeśli wcześniej się dało, no to być może kwestia jakiegoś problemu, który trudno będzie zreprodukować. Zrobiłbym kopię ustawień systemowego launchera (Ustawienia > O telefonie > Kopia i przywracanie > Telefon > tu w Innych danych aplikacji systemowych wybierasz Systemowy launcher) i wyczyściłbym jego dane. Ewentualnie to samo możesz też zrobić dla Asystenta MIUI.
mruczek66 Opublikowano 5 Września 2025 Autor Opublikowano 5 Września 2025 1 minutę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Jaki ROM? Jeśli wcześniej się dało, no to być może kwestia jakiegoś problemu, który trudno będzie zreprodukować. Zrobiłbym kopię ustawień systemowego launchera (Ustawienia > O telefonie > Kopia i przywracanie > Telefon > tu w Innych danych aplikacji systemowych wybierasz Systemowy launcher) i wyczyściłbym jego dane. Ewentualnie to samo możesz też zrobić dla Asystenta MIUI. 1.0.6.0.TKHCNXM telefon żony i nie mam z nim do czynienia. wczoraj chciałem wgrać widżejt radar pogodowy, a tu się okazuje że nic nie mogę zrobić. nie mogę go dotykać bo popsuję. dzięki
Rekomendowane odpowiedzi