pawciol Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 Nie wiem czy w dobrym dziale daje posta Czy macie może jakiś sposób na ominięcie sprawdzania root'a przez aplikacje vectry tv smart ?
kris68 Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 Tak przestać się bawić root'em. Nie zauważyłeś, że od jakiegoś czasu coraz więcej aplikacji się wywala mimo zastosowania magiska i temu podobnych. Albo zamknąć bootloader, albo próbować tych sposobów co piszą ludzie, do oporu, ja próbowałem przez parę dni, ale już mi przeszło.....
pawciol Opublikowano 3 Września 2025 Autor Opublikowano 3 Września 2025 Trochę to jest bezsensu , zaraz się okaże ze nawet głupiej przeglądarki nie będzie można odpalić na telefonei z rootem
Marrik Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 A to dopiero początek, niestety. Google ogłosiło, że od 2027r na certyfikowanych urządzeniach będzie można instalować aplikacje tylko od deweloperów, którzy przeszli weryfikację przez Google. Oczywiście dla naszego dobra i bezpieczeństwa.
pawciol Opublikowano 3 Września 2025 Autor Opublikowano 3 Września 2025 Czyli zapowiada sie na pełna inwigilację
bramon Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 (edytowane) Cytat Nie wiem czy w dobrym dziale daje posta Czy macie może jakiś sposób na ominięcie sprawdzania root'a przez aplikacje vectry tv smart ? A to dopiero początek, niestety. Google ogłosiło, że od 2027r na certyfikowanych urządzeniach będzie można instalować aplikacje tylko od deweloperów, którzy przeszli weryfikację przez Google. Oczywiście dla naszego dobra i bezpieczeństwa. Czyli zapowiada sie na pełna inwigilację kupuj najlepiej w estore Wygląda na to, że deweloperzy coraz mocniej dokręcają śruby, a stare metody (takie jak Magisk) nie działają już tak dobrze. Edytowane 5 Września 2025 przez bramon
Netoper Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 To nie developerzy dociskają tylko google kombinuje a devi muszą się do tego dostosować.Devi są też w sporze z google za różne praktyki próbujące ograniczać (między innymi) po za sklepową dystrybucję aplikacji.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
pawciol Opublikowano 4 Września 2025 Autor Opublikowano 4 Września 2025 34 minuty temu, Netoper napisał(a): To nie developerzy dociskają tylko google kombinuje a devi muszą się do tego dostosować. Devi są też w sporze z google za różne praktyki próbujące ograniczać (między innymi) po za sklepową dystrybucję aplikacji. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Czy to oznacza to samo co w przypadku iphone, brak możliwość instalowania aplikacji z poza sklepu ?
kris68 Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 Pewnie tak, ale chyba nie są w stanie do końca zablokować, żeby instalować tylko aplikacje ze sklepu. Pożyjemy, zobaczymy.
pawciol Opublikowano 4 Września 2025 Autor Opublikowano 4 Września 2025 56 minut temu, kris68 napisał(a): Pewnie tak, ale chyba nie są w stanie do końca zablokować, żeby instalować tylko aplikacje ze sklepu. Pożyjemy, zobaczymy. Jak tak będzie to nie będziemy mogli instalować modowanych aplikacji
Netoper Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 W tym przypadku Devi na razie górą bo sądy orzekły że google nie może być monopolistą w dystrybucji aplikacji.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi