Skocz do zawartości
  • 0

Historia połączeń

Pytanie

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji "telefonu" znowu uszczęśliwiają nas dziwnymi bezsensownymi modyfikacjami. Przed aktualizacją kiedy wchodziło się do apki z telefonem by zadzwonić, wyświetlały się wszystkie połączenia które były "zbite czy skonsolidowane" wg kontaktu. Dopiero jak się weszło w dane połączenie można było wyświetlić jego historię połączeń, a teraz po tej aktualizacji mamy wszystkie połączenia wyświetlone, tzn. jak dziś dzwoniłem do jednej osoby 10 razy, to wyświetlają mi się te wszystkie połączenia, jednio po drugim, a kiedyś wyświetlało się tylko jedno , dopiero w historii było widać te 10. Także aktualizacja do bani. Rozumiem by to odkręcić należy odinstalować dla tej apki aktualizację, by wrócić do starego modelu wyświetlania połączeń. 

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Odinstaluj aktualizację aplikacji telefonu i wszystko wróci do normy. Na telefonie żony szukałem jak to zmienić, bo też wkurzona na tą "nowość", i nic takiego nie ma.

• 0
Opublikowano

Tak też zrobiłem, po odinstalowaniu aktualizacji wszystko wróciło do normy, tylko weź pamiętaj przy kolejnych aktualizacjach telefonu, że tej nie należ aktualizować, a to już będzie u mnie kolejna do zapamiętania by takowej nie aktualizować. Paranoja.