Kuchta2022 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Na najnowszej wersji dla garnet (RN 13 Pro 5G) mimo, że Sklep Play działa to nie można uzyskać certyfikatu urządzenia.
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zmiana jest powiązana z zaprzestaniem spoofowania Play Integrity. To jest celowe. Jeśli chcesz mieć certyfikat, musisz kombinować z rootem i modułami.
Kuchta2022 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2025 52 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Zmiana jest powiązana z zaprzestaniem spoofowania Play Integrity. To jest celowe. Jeśli chcesz mieć certyfikat, musisz kombinować z rootem i modułami. tu nie chodzi o Play Integrity, bo tu moduł mie pomoże. Chodzi o to
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 No i mówię, że to jest powiązane. Wyłączyliśmy spoofowanie, więc w związku z tym, że jest tylko Basic, nie ma certyfikatu.
Kuchta2022 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2025 4 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a): No i mówię, że to jest powiązane. Wyłączyliśmy spoofowanie, więc w związku z tym, że jest tylko Basic, nie ma certyfikatu. na poprzedniej wersji miałem certyfikat urządzenia mimo, że miałem tylko BASIC
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Bo wtedy był jeszcze spoofing bety z Pixela, która miała słabsze restrykcje. Teraz spoofingu nie ma.
Kuchta2022 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2025 1 minutę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Bo wtedy był jeszcze spoofing bety z Pixela, która miała słabsze restrykcje. Teraz spoofingu nie ma. Powinniście usunąć tylko aplikację, to by wystarczyło. A przez taki strzał w kolano, ludzie zaczną odchodzić od waszych rom.
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 O wycofaniu spoofingu informowaliśmy już ponad miesiąc temu. I tak byłby Basic i tak, nie było żadnego powodu, aby go utrzymywać.
Kuchta2022 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Tak, wiem. Myślałem, że chodzi o samą apkikację. W momencie, gdy uniemożliwiacie możliwość uzyskania certyfikatu urządzenia. Równa się jednocześnie z początkiem końca waszych ROM, bo będą one bezużyteczne.
Netoper Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Opublikowano 29 Sierpnia 2025 To nie ekipa uniemożliwia tylko google zmieniło sposób sprawdzania zabezpieczeń i witaminka przestała działać.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
chrzonas Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Opublikowano 30 Sierpnia 2025 No niestety przez to nie ma GSF ID, nawet połączenie z zegarkiem z wearos nie jest możliwe.
Kuchta2022 Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2025 W dniu 29.08.2025 o 13:44, Netoper napisał(a): To nie ekipa uniemożliwia tylko google zmieniło sposób sprawdzania zabezpieczeń i witaminka przestała działać. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka to wina tego że usunęli wszystko łącznie z samą apką do tego. Powinni usunąć tylko aplikację. Mogli też zostawić i nie aktualizować. Nic to nie szkodziło, a działał certyfikat urządzenia. Obecnie to początek ich końca
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Opublikowano 30 Sierpnia 2025 Pytanie brzmi tylko: jak długo działałby ten certyfikat? Bo w to, że Google prędzej czy później by to załatało, nie wątpię. Odwlekalibyśmy więc nieuniknione. Sprawa została wyjaśniona. Powrotu do poprzedniej formy nie będzie. Jeśli chcesz dalej dyskutować na ten temat, pisz na Xiaomi.eu. Igor Eisberg odpisze dokładnie to samo. Custom ROM z założenia jest dla osób, które chcą "pogrzebać" w Androidzie. Nikt nie gwarantował, że metody, które działały do tej pory, będą działać dalej. Przykro mi. Złote czasy customow i tak są już za nami. Zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi