Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Zmiana jest powiązana z zaprzestaniem spoofowania Play Integrity. To jest celowe. Jeśli chcesz mieć certyfikat, musisz kombinować z rootem i modułami.

tu nie chodzi o Play Integrity, bo tu moduł mie pomoże.

Chodzi o to

Screenshot_2025-08-28-15-16-32-139_com.android.vending.thumb.jpg.bf3c9e6ce6626c7c1b3da3c20c6c4336.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

No i mówię, że to jest powiązane. Wyłączyliśmy spoofowanie, więc w związku z tym, że jest tylko Basic, nie ma certyfikatu.

na poprzedniej wersji miałem certyfikat urządzenia mimo, że miałem tylko BASIC

Opublikowano
1 minutę temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Bo wtedy był jeszcze spoofing bety z Pixela, która miała słabsze restrykcje. Teraz spoofingu nie ma.

Powinniście usunąć tylko aplikację, to by wystarczyło. A przez taki strzał w kolano, ludzie zaczną odchodzić od waszych rom.

Opublikowano

Tak, wiem. Myślałem, że chodzi o samą apkikację. W momencie, gdy uniemożliwiacie możliwość uzyskania certyfikatu urządzenia. Równa się jednocześnie z początkiem końca waszych ROM, bo będą one bezużyteczne.

Opublikowano

To nie ekipa uniemożliwia tylko google zmieniło sposób sprawdzania zabezpieczeń i witaminka przestała działać.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 29.08.2025 o 13:44, Netoper napisał(a):

To nie ekipa uniemożliwia tylko google zmieniło sposób sprawdzania zabezpieczeń i witaminka przestała działać.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

to wina tego że usunęli wszystko łącznie z samą apką do tego. Powinni usunąć tylko aplikację. Mogli też zostawić i nie aktualizować. Nic to nie szkodziło, a działał certyfikat urządzenia. Obecnie to początek ich końca 

Opublikowano

Pytanie brzmi tylko: jak długo działałby ten certyfikat? Bo w to, że Google prędzej czy później by to załatało, nie wątpię. Odwlekalibyśmy więc nieuniknione.

Sprawa została wyjaśniona. Powrotu do poprzedniej formy nie będzie. Jeśli chcesz dalej dyskutować na ten temat, pisz na Xiaomi.eu. Igor Eisberg odpisze dokładnie to samo.

Custom ROM z założenia jest dla osób, które chcą "pogrzebać" w Androidzie. Nikt nie gwarantował, że metody, które działały do tej pory, będą działać dalej. Przykro mi. Złote czasy customow i tak są już za nami.

Zamykam temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...