IssLance Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Cześć, dziś doszedł mi nowy Redmi2 Pro, wgrałem najnowszą wersję Miui Polska i zauważyłem, że nie ma ona preinstalowanego WSM. Nie jestem pewien czy kiedykolwiek było, ale na swoim Mi3 udało mi się je zainstalować bez problemu. Pobrałem plik .apk, ale gdy chcę zainstalować biblioteki dostaję komunikat: 'WSM nie jest (jeszcze) kompatybilny z Android SDK w wersji 19 lub twoim procesorem (armeabi-v7a). WARNING: linker: /data/data/pro.burgerz.wsm.manager/cache/app_process has text relocations. This is wasting memory and is a security risk. Please fix. CANNOT LINK EXECUTABLE: cannot locate symbol "_ZN7android14AndroidRuntime5starEPKcS2_". Nie ukrywam, że dostęp do Xposed jest mi bardzo potrzebny, gdyż chciałbym zainstalować greenify, amplify oraz jakieś inne bzdety. Jakieś porady?
tomekw100 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Jaką masz wersję ROM u ? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Od najnowszego romu xposed nie jest już kompatybilny. Wróć do .17 jak Ci bardzo zależy.
IssLance Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Jakieś plany na ponowną kompatybilność czy to zależy już od twórców Xposed?
ZduneX25 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Zależy od twórców. BurgerZ niby mówi, że będzie aktualizacja, ale nie jest to dla niego priorytet.
Rekomendowane odpowiedzi