Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Opublikowano 19 Sierpnia 2025 W tym wątku można dyskutować i zadawać pytania, które niekoniecznie potrzebują swojego osobnego wątku, na temat smartfonów Redmi 15 4G i POCO M7 (są to te same smartfony).
Ark Ada Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Witam, wie ktoś czy jest dostępny Miui polska dla Redmi 15? Na liście nie znalazłem tego modelu. Pytałem w serwisie , jednak nie otrzymałem odpowiedzi, telefon także nie odbiera. pozdrawiam / Adam
Ark Ada Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Otrzymałem info : Jeśli jest tutaj https://miuipolska.pl/download/ to tak. Jeśli nie to nie ma. Sprawdziłem - nie ma ! Szkoda
Marrik Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Nie będzie. Nawet płatnych nie będzie, bo nie jest na Dimensity.
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2025 2 godziny temu, Ark Ada napisał(a): Witam, wie ktoś czy jest dostępny Miui polska dla Redmi 15? Na liście nie znalazłem tego modelu. Pytałem w serwisie , jednak nie otrzymałem odpowiedzi, telefon także nie odbiera. pozdrawiam / Adam Na ten moment nie ma. Czy będzie - nie wiem, ma Snapdragona, więc jest jakaś nadzieja. Nie zależy to jednak ode mnie.
Rekomendowane odpowiedzi