Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukałem ale nic nie znalazłem podobnego.

Mam taki problem że telefon łączy się z zestawem głośnomówiącym i niby wszystko jest ok, mogę wybierać numery z książki telefonicznej na kierownicy itd ale nie słyszę i mnie nie słychać jak do kogoś dzwonie lub ktoś do mnie dzwoni, ktoś wie w czym jest problem? W poprzednim telefonie nie miałem takiego problemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

niestety na 5.10.8 dalej to samo, niestety chyba będę musiał sprzedać swoje xiaomi bo nie potrafię rozwiązać tego problemu a zestaw głośnomówiący jest mi bardzo potrzebny ;/

Opublikowano

u mnie wszystko ok, albo masz jakąś wadę fabryczną albo oprogramowania... próbowałeś full wipe i aktualizację do najnowszej wersji MIUI? szczególnie zalecałbym full wipe, mi to pomogło w wielu kwestiach, preinstalowany przez chinczyków MIUI potrafi zostawić masę śmieci

Opublikowano

Witam ponownie, miałem na chwilę dostęp do drugiego xrn2 i niestety jest to samo czyli nie jest to mój odosobniony przypadek, XRN2 na miui nie działa z oryginalnym zestawem głośnomówiącym z bmw e61.

Opublikowano

no jeszcze 2-3 lata bym chciał nim pojeździć ;]

tak kombinuje jeszcze żeby podmienić systemową aplikacje telefon może to coś da ale nie wiem skąd wziąć jakąś inną.

Opublikowano

Hmm, może nie kompatybilne. Może popróbuj, jakieś MI flashe, może to miui Stable, może w samochodzie jakieś ustawienia domyślne. A na poprzednim telefonie miałeś takie opcje, ja w poprzedni telefonie Samsung S3 miałem praktycznie dokładnie tak samo.

Opublikowano (edytowane)

U mnie też jest problem z zestawem głośnomówiącym. Miui zaktualizowane do ostatniej wersji z miuipolska. Telefon łączy się, połączenia działają, ale nie synchronizuje kontaktów z Parrot LS3200 i wyświetla komunikat na zestawie "brak sieci" mimo że zasięg jest. Natomiast poziom baterii jest ok.

Edit : Znalazłem sposób żeby wyświetlał nazwę sieci i poziom sygnału - wystarczyło włączyć drugą kartę SIM i jest ok.

Edytowane przez qmax
Bo tak :P
Opublikowano

Ja już wiem że to wsumie tylko z moją navi w BMW e61 ma problemy testowałem na kilku innych autach i wszystko raczej działa,  jak by ktoś miał jeszcze jakiś pomysł to chętnie sprawdzę.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...