Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w związku z tym ze port usb padł mi już na amen (ładowanie działa, data nie) mam pytanie czy macie jakiś sposób wrzucania plików z pc win8.1 na telefon bez uzycia kabla? bluetooth?

Opublikowano (edytowane)

Apka z GP Wifi File Transfer. Warto kupić, bo wersja płatna nie ma limitu wielkości przesyłanych plików.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Edytowane przez kulig007
Opublikowano

Jeżeli działa ładowanie, to port USB też działa, czasami czegoś nie wyłączyłeś przez przypadek? Były już zgłoszenia ludzi z np. Redmi Note 2 gdzie tel się ładował, ale nie można było nic na niego wrzucić.

Opublikowano

Apka z GP Wifi File Transfer. Warto kupić, bo wersja płatna nie ma limitu wielkości przesyłanych plików.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

zadziała to z routerem UPC? bodajże jakis thomson

Na pewno port? Sprawdź ze 3, 4 inne kable.

mi3

juz sprawdzałem:)

Opublikowano

Jeżeli działa ładowanie, to port USB też działa, czasami czegoś nie wyłączyłeś przez przypadek? Były już zgłoszenia ludzi z np. Redmi Note 2 gdzie tel się ładował, ale nie można było nic na niego wrzucić.

niczego nie włączałem, zaczęło sie to tak ze najpierw telefon wykrywany był co drugie wetknięcie kabla, pózniej co piąte, dziesiąte itd... a teraz już wogóle nie chce załapac, włącza sie ładowanie a komp fona nie widzi, czasem wyskoczy ze nie rozpoznano urządzenia

Opublikowano

niczego nie włączałem, zaczęło sie to tak ze najpierw telefon wykrywany był co drugie wetknięcie kabla, pózniej co piąte, dziesiąte itd... a teraz już wogóle nie chce załapac, włącza sie ładowanie a komp fona nie widzi, czasem wyskoczy ze nie rozpoznano urządzenia

http://miuipolska.pl/forum/topic/6518-po%C5%82%C4%85czenie-usb-z-komputerem/ Obczaj, może jednak załapie? :)

Opublikowano (edytowane)

doszedłem do ustawień usb mtp/ptp na zadnym komp nie rozpoznaje telefonu, on/off debugowanie tez nic nie daje. Wifi File Transfer dobrze bangla, natomiast w FTP nwm jak wrzucic plik z kompa na telefon np mp3

Edytowane przez nosports
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mozesz jeszcze sprawdzić czy OTG Ci działa.I posprawdzaj jeszcze na paru innych kompach bo zazwyczaj w to jest błąd systemu na kompie że nie radzi sobie z rozpoznawaniem urządzeń.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...