nosports Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Witam, w związku z tym ze port usb padł mi już na amen (ładowanie działa, data nie) mam pytanie czy macie jakiś sposób wrzucania plików z pc win8.1 na telefon bez uzycia kabla? bluetooth?
kulig007 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Apka z GP Wifi File Transfer. Warto kupić, bo wersja płatna nie ma limitu wielkości przesyłanych plików. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Edytowane 27 Września 2015 przez kulig007
nerwowy Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Na pewno port? Sprawdź ze 3, 4 inne kable. mi3
Nezumi Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Jeżeli działa ładowanie, to port USB też działa, czasami czegoś nie wyłączyłeś przez przypadek? Były już zgłoszenia ludzi z np. Redmi Note 2 gdzie tel się ładował, ale nie można było nic na niego wrzucić.
nosports Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 Apka z GP Wifi File Transfer. Warto kupić, bo wersja płatna nie ma limitu wielkości przesyłanych plików. Mi4 / sMIUI / Tapatalk zadziała to z routerem UPC? bodajże jakis thomson Na pewno port? Sprawdź ze 3, 4 inne kable. mi3 juz sprawdzałem:)
kulig007 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 zadziała to z routerem UPC? bodajże jakis thomson Ściągnij sobie najpierw wersje free, żeby się upewnić. Mi4 / sMIUI / Tapatalk
nosports Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 Jeżeli działa ładowanie, to port USB też działa, czasami czegoś nie wyłączyłeś przez przypadek? Były już zgłoszenia ludzi z np. Redmi Note 2 gdzie tel się ładował, ale nie można było nic na niego wrzucić. niczego nie włączałem, zaczęło sie to tak ze najpierw telefon wykrywany był co drugie wetknięcie kabla, pózniej co piąte, dziesiąte itd... a teraz już wogóle nie chce załapac, włącza sie ładowanie a komp fona nie widzi, czasem wyskoczy ze nie rozpoznano urządzenia
ZduneX25 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Pliki > FTP btw: miałem tak z mipadem, wyłączyłem debugowanie usb, wgrało nowy sterownik i od tamtej pory działa
Nezumi Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 niczego nie włączałem, zaczęło sie to tak ze najpierw telefon wykrywany był co drugie wetknięcie kabla, pózniej co piąte, dziesiąte itd... a teraz już wogóle nie chce załapac, włącza sie ładowanie a komp fona nie widzi, czasem wyskoczy ze nie rozpoznano urządzenia http://miuipolska.pl/forum/topic/6518-po%C5%82%C4%85czenie-usb-z-komputerem/ Obczaj, może jednak załapie?
nosports Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) doszedłem do ustawień usb mtp/ptp na zadnym komp nie rozpoznaje telefonu, on/off debugowanie tez nic nie daje. Wifi File Transfer dobrze bangla, natomiast w FTP nwm jak wrzucic plik z kompa na telefon np mp3 Edytowane 27 Września 2015 przez nosports
Antek Szprycha Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 ES file explorer - w zakładce lan dodajesz ip kompa i przesyłasz bez problemu
45marcin Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Mozesz jeszcze sprawdzić czy OTG Ci działa.I posprawdzaj jeszcze na paru innych kompach bo zazwyczaj w to jest błąd systemu na kompie że nie radzi sobie z rozpoznawaniem urządzeń.
Rekomendowane odpowiedzi