Celny Opublikowano 3 Czerwca 2025 Opublikowano 3 Czerwca 2025 Witam, mam problem z nowym telefonem POCO X7 PRO ustawiłem sobie ładowanie do 80% przez miesiąc było wszystko dobrze jednak teraz nie działa. Telefon ładuje się powyżej 80% jakby telefon nie reagował na to co ustawiam. Reset nic nie pomógł
0 Master Opublikowano 3 Czerwca 2025 Opublikowano 3 Czerwca 2025 może był update systemu i coś popsuli w tej opcji ... a w następnym naprawia ... o ile ktoś to zauważy / zgłosi 🙃
0 marcin_poco Opublikowano 3 Czerwca 2025 Opublikowano 3 Czerwca 2025 (edytowane) @Celny U mnie działa każda z opcji baterii. Właśnie przed chwilą sprawdziłem. Najnowszy soft z końcówką 103. Nie ładował przy ochronie baterii, bo mam ponad 80%. Pobierz pełną paczkę Recovery OTA i zainstaluj. Powinno pomóc. Masz w necie paczki EEA lub Global. Ewentualnie wejdź w ustawienia telefonu "O telefonie" i kliknij w nazwę Xiaomi HyperOS. U góry po prawej masz trzy kropeczki. Kliknij "Pobierz najnowszy pakiet". Też ci pobierze samo pełne Recovery. Po pobraniu wgrywasz "Wybierz paczkę aktualizacji". Czasami zdarza się, że aktualizacje przyrostowe nie do końca się wgrywają poprawnie, wtedy pomaga instalacja pełnego Recovery OTA. To tak w dużym skrócie i ogólnikowo. Edytowane 3 Czerwca 2025 przez marcin_poco 1
0 Celny Opublikowano 4 Czerwca 2025 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2025 @marcin_poco Dziękuję pięknie działa. Miałem soft z końcówką 101 zrobiłem tak jak napisałeś i działa elegancko.
0 marcin_poco Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) Sam miałem mały błąd w czymś innym, wgrałem pełne Recovery i się naprawiło. Zdarza się to bardzo rzadko, ale raz na kilka updejtów, wgrywam sam pełne OTA, profilaktycznie i nie trzeba nic czyścić, dane zostają, telefon działa bez błędów. Zawsze tak jest. Masz problem z czymś, czego inni nie mają, to robisz tak i nagle po takim ręcznym wgraniu softu, naprawia się. Edytowane 4 Czerwca 2025 przez marcin_poco
0 DomGry Opublikowano 12 Czerwca 2025 Opublikowano 12 Czerwca 2025 @marcin_poco ja nie mam tej opcji Wybierz paczkę aktualizacji, gdzie to jest? Mam tylko Pobierz najnowszy pakiet, Ustawienia aktualizacji i Więcej... A to Recovery OTA, to też widzę, że mogę pobrać najnowsze Recovery do 2.0.103.0.VOJMIXM, ale OTA już tylko do wersji HyperOS 2.0.101.0.VOJMIXM.
0 Marrik Opublikowano 12 Czerwca 2025 Opublikowano 12 Czerwca 2025 ja nie mam tej opcji Wybierz paczkę aktualizacji, gdzie to jest?Zrób tak jak w 32 sekundzie tego filmiku.
0 marcin_poco Opublikowano 12 Czerwca 2025 Opublikowano 12 Czerwca 2025 @DomGry Musisz odblokować dodatkowe opcje. Kliknij kilka razy w nazwę Xiaomi HyperOS, aż dostaniesz komunikat "Dodatkowe funkcje aktualizacji są dostępne".
0 DomGry Opublikowano 12 Czerwca 2025 Opublikowano 12 Czerwca 2025 @marcin_poco zrobiłem to, miałem na telefonie wersję 2.0.103.0.VOJMIXM, pobrałem Recovery ROM Global HyperOS 2.0.103.0.VOJMIXM z tej strony POCO X7 Pro ROM Download: latest update HyperOS 2, Android 15 , wgrałem i dalej ta ochrona baterii mi nie działa... Już ponad miesiąc temu przestała mi działać, teraz chciałem to naprawić. Czy ja coś robię źle? Pobrałem Recovery ROM, wybrałem paczkę z opcji Wybierz paczkę aktualizacji i po aktualizacji dalej nie ma tej opcji.
0 marcin_poco Opublikowano 12 Czerwca 2025 Opublikowano 12 Czerwca 2025 (edytowane) @DomGry Pobierz paczkę Recovery z poziomu telefonu. Nie musisz szukać z innych stron. A co do tego, że nie działa, to pewnie nie obejdzie się bez przywracania do ustawień fabrycznych. U mnie działało od zawsze, kiedy testowałem kilka razy. Natomiast, ja nie używam tej opcji. Zawsze ładuje do pełna. Nic więcej nie da się zrobić. Coś poszło nie tak i nie wiadomo co. Edytowane 12 Czerwca 2025 przez marcin_poco
Pytanie
Celny
Witam,
mam problem z nowym telefonem POCO X7 PRO ustawiłem sobie ładowanie do 80% przez miesiąc było wszystko dobrze jednak teraz nie działa. Telefon ładuje się powyżej 80% jakby telefon nie reagował na to co ustawiam. Reset nic nie pomógł
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi