rvba Posted May 27 Posted May 27 Szukałem po treści komunikatu i nic w sieci nie znalazłem, ale bez połączenia z siecią skaner w wersji 15.9.24 z HyperOS 2 nie jest w stanie przeczytać kodu QR z tekstem(linki czyta bez problemu). I tu moje pytanie, czemu aplikacja w tej wersji nie potrafi rozczytać tekstu z kodu QR tylko gdzieś to wysyła(co widać chociażby po tym że trwa to ponad sekundę, i po użyciu danych aplikacji, a linki rozczytuje momentalnie)? W wersji 10.0.9 z MIUI 9.3 skaner robi to bez połączenia z siecią.
Kacper Skrzypek Posted May 27 Posted May 27 A to musisz się Xiaomi pytać. Najwyraźniej kontrolują to co wypisują Chinczycy. W nowej wersji ROMu już tak nie będzie bo to wyłączyliśmy.
rvba Posted May 27 Author Posted May 27 3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Najwyraźniej kontrolują to co wypisują Chinczycy Coś tak właśnie sądzę. Widzę też mnóstwo aplikacji systemowych z dostępem do sieci i chyba będę musiał poblokować. 3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): W nowej wersji ROMu już tak nie będzie bo to wyłączyliśmy. O to akurat super.
Recommended Posts