baku1991 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Power bank 10000 mAhOpis: Mam na sprzedaż wspomnianego power banka Xiaomi. Produkt jest oczywiście oryginalny, pochodzi ze sklepu Allbuy.com. Kupowałem kilka sztuk dla znajomych, jeden zrezygnował i został mi nadstan. Zdrapka jest zdrapana, gdyż sprawdzałem go na stronce www.mi.com/verify, toteż kupiec jak sprawdzi otrzyma informację, że kod sprawdzany drugi raz.Cena: 80 zł + koszt wysyłki Wysyłka: 7 zł - polecony priorytetowy po przedpłacie na konto; 16 zł - Paczka24 pobraniowaLink do aukcji: Jeśli ktoś chce to mogę wystawić za pokrycie kosztów prowizji (pewnie koło 7 zł)Kontakt: [email protected] lub PW Edytowane 26 Września 2015 przez baku1991
ZduneX25 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi