baku1991 Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 (edited) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Power bank 10000 mAhOpis: Mam na sprzedaż wspomnianego power banka Xiaomi. Produkt jest oczywiście oryginalny, pochodzi ze sklepu Allbuy.com. Kupowałem kilka sztuk dla znajomych, jeden zrezygnował i został mi nadstan. Zdrapka jest zdrapana, gdyż sprawdzałem go na stronce www.mi.com/verify, toteż kupiec jak sprawdzi otrzyma informację, że kod sprawdzany drugi raz.Cena: 80 zł + koszt wysyłki Wysyłka: 7 zł - polecony priorytetowy po przedpłacie na konto; 16 zł - Paczka24 pobraniowaLink do aukcji: Jeśli ktoś chce to mogę wystawić za pokrycie kosztów prowizji (pewnie koło 7 zł)Kontakt: [email protected] lub PW Edited September 26, 2015 by baku1991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted September 30, 2015 Author Share Posted September 30, 2015 Nieaktualne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts